Zile ingrijiri medicale

ZILE ÎNGRIJIRI MEDICALE

PROGRAMEAZĂ CONSULTATIE TELEFONICĂ GRATUITĂ:​

despre zilele de îngrijiri medicale și ce trebuie să știți:

De asemenea, se ţine cont, între altele, şi de:

Un alt argument pentru care calculul numărului de zile de îngrijire medicală nu se rezumă la o simplă totalizare a zilelor în care s-a beneficiat efectiv de asistenţă medicală, este acela că nimeni nu poate fi obligat la tratament de specialitate, acesta urmând a se efectua cu acordul prealabil al victimei.

În ipoteza în care medicul legist stabileşte că a existat o aplicare defectuasă a tratamentului sau că terapia recomandată este în mod intenţionat lipsită de efecte (agravarea leziunilor producându-se în mod voit), acesta va face menţiunile necesare în documentul medico-legal.

Se vor contabiliza astfel aspectele care au determinat sporirea numărului de zile de ingrijire medicală şi se va proceda la o evaluare în abstract, avându-se în vedere situaţia iniţială a pacientului, aşa cum aceasta se conturează dacă împrejurările menţionate nu ar fi intervenit.

De altfel, numărul de zile de îngrijire medicală se raportează şi la consecinţele pe care traumatismul cauzat victimei le va implica în viitor.

Așadar, evaluarea medico-legală îşi propune să analizeze retrospectiv, pornind de la prejudiciul suferit, evoluţia medicală a traumatismului produs de evenimentul vătămător, iar un rol esenţial în această operaţiune îl ocupă documentele medicale existente care vin să confirme şi să susţină obiectivitatea concluziilor ştiinţifice.

Sunați acum la
0788 550 057 pentru Consultanță Gratuită!

Call Now Button

Aveți încredere în noi. Împreună facem dreptate.

mail+40 788 55 00 57

X