Câteva cuvinte

Despre noi

Suntem o echipă dedicată de profesioniști în domeniul juridic, cu o pasiune comună pentru dreptate și excelentă în servicii juridice.
Bine ați venit

Oferim clienților noștri cele mai înalte standarde de consiliere legală

Suntem o firmă de avocați specializată în despăgubiri accidente rutiere, oferind clienților noștri cele mai înalte standarde de consiliere legală. Cu o echipă dedicată de profesioniști pasionați, ne concentrăm pe furnizarea de soluții juridice de încredere și inovative pentru clienții noștri.

Fiecare membru al echipei noastre aduce cu sine o vastă expertiză și cunoștințe, asigurându-ne că suntem mereu la curent cu cele mai recente schimbări și tendințe în domeniul legal. Cu o abordare orientată spre client și pasiune pentru excelență, suntem aici pentru a vă oferi consultanță și reprezentare de cea mai înaltă calitate.

Institutul Național pentru
Pregătirea Avocaților
Baroul București
Uniunea Națională a
Barourilor din România
varzaru-ion-avocat
Vărzaru Ion
Avocat

Ion este avocat în cadrul Baroului București din anul 2004, deține abilități de comunicare în limba engleză și spaniolă și se remarcă prin disciplină profesională și seriozitate în raporturile cu justițiabilii.


Fiind la rândul său victima unui accident rutier soldat cu o infirmitate permanentă, a înțeles profund, din proprie experiență, barierele și frustrările de care persoanele vătămate se lovesc în procesul de obținere a despăgubirilor.


Ion a acumulat cunoștințe juridice solide, care îl recomandă drept un bun profesionist și un redutabil adversar în instanța de judecată. În litigiile referitoare la obținerea despăgubirilor în favoarea victimelor de accidente auto, Ion Varzaru s-a remarcat prin soluțiile obținute pentru clienții noștri în instanță.


Perseverant și tenace, abordează cu intuiție diplomatică diferendele care se soluționează prin proceduri de conciliere, urmărind satisfacerea pretențiilor legale ale clientului.

stefania-baranga-avocat
Baranga Ștefania Ruxandra
Avocat

Ștefania este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București și avocat în cadrul Baroului București din anul 2016.

 

Cunoștințele dobândite pe parcursul anilor de studiu, alături de experiența dezvoltată în mod continuu în cadrul echipei noastre, o recomandă drept un profesionist determinat.

 

Ștefania este avocatul pledant care își exercită profesia cu pasiune și interes manifestat în raport de problemele clientului.

moraru-maria-avocat
Moraru Maria
Avocat

Maria a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași în anul 1980 și este membru al Baroului București din anul 1982.

 

Moraru Maria este un experimentat avocat pledant, acceptând provocările profesionale în mod continuu și neîntrerupt de peste 38 de ani.

 

Apărător al cauzelor imposibile atât în promovarea drepturilor minorilor, cât și ale reprezentanților legali ai acestora, Maria se angajează cu interes și manifestă ingeniozitate în soluționarea cauzelor cu care este mandatată în instanță.