Împreună facem dreptate. Aveți încredere în noi. mail+40 788 55 00 57

Despăgubiri asigurări auto

CABINET DE AVOCAT SPECIALIZAT ÎN DESPĂGUBIRI ASIGURĂRI AUTO

Suntem un cabinet de avocat cu specializare în dreptul asigurărilor

Suntem specializaţi pe litigii derivate din accidente, despăgubiri asigurări auto și nu numai, oferind consultanţă şi reprezentare juridică pentru recuperarea despăgubirilor ce vi se cuvin.

Un avocat asigurări auto, confruntându-se de-a lungul timpului cu nenumărate spețe similare celei pe care o parcurgeți dvs., vă poate îndruma cu răbdare și profesionalism în drumul pe care îl veți parcurge împreună.

„Despăgubiri asigurări auto” este o sintagmă ce descrie o procedură anevoioasă, un drum lung și complicat, atunci când partea vătămată urmărește să se preocupe individual de cazul său.

Cu toate acestea, dacă veți colabora cu un avocat despăgubiri asigurări, grijile dvs. vor fi preluate de noi.

Un avocat specializat asigurări va ști cum să negocieze în numele dvs. pentru a obține în mod amiabil o soluție care să vă mulțumească.

Cum vă sprijinim în obținerea de despăgubiri asigurări auto

Dacă intenţionați să obţineți o dreaptă şi corectă despăgubire pentru prejudiciul suferit sau dacă v-ați acoperit singur prejudiciul cauzat de alte persoane şi acum doriți să vă recuperați investiţia, nu ezitați să ne contactați, iar un avocat specializat despăgubiri va răspunde întrebărilor dvs.

Dacă problemele dvs. nu se vor rezolva în acest mod, vom asista și reprezenta partea pe toată durata litigiului, atât în faza de urmărire penală cât și în fața instanței de judecată.

Consultanță de specialitate pentru despagubiri asigurări auto

În urma unei consultații juridice, vom stabili împreună cea mai bună strategie pentru satisfacerea intereselor și drepturilor dvs.

Nu trebuie să abandonați demersurile de obținere a sumelor de bani ce vi se cuvin, doar pentru că procesul de obținere a despăgubirilor este unul anevoios.

Încredințați-ne problema dvs., iar noi vă vom oferi o soluție!

Servicii de redactare acte

În situația în care sunteți decis să vă reprezentăm interesele, ne vom ocupa de tot ce implică demersul de obținere a daunelor reclamate de dvs – redactare cereri, tranzacții și orice alte înscrisuri necesare.

Asistență juridică și reprezentare

Totodată, în baza mandatului acordat, vă vom reprezenta în fața organelor de cercetare/urmărire penală, a instanței de judecată și în faza de executare silită.

Tipuri de asigurări auto și modalitățile de obținere a despăgubirilor

Despagubiri în urma unei asigurări RCA

Atunci când pretențiile dvs. au ca izvor o asigurare de tip RCA, vă putem ajuta să obțineți realizarea acestor drepturi.

Printr-o procedură necontencioasă sau prin intermediul unui litigiu, interesele dvs. vor fi recunoscute.

Despagubiri în urma unei asigurări CASCO

În situația în care pretențiile dvs. sunt în legătură cu o asigurare de tip CASCO, avocații noștri specializați vor conduce cu multă diligență demersurile pentru obținerea unei soluții juste.

 

Sunați acum la
0788 550 057 pentru Consultanță Gratuită!

Programează consultatie telefonică gratuită:

    Call Now Button