Împreună facem dreptate. Aveți încredere în noi. mail+40 788 55 00 57

100 zile ingrijiri medicale

DAUNE MORALE

Cu o practică îndelungată şi intensivă, Cabinetul de Avocat “Varzaru Ion” este specializat în recuperarea de daune morale. Dacă aţi fost victima unui accident auto ce a avut ca urmări decese şi/sau vătămări corporale, trebuie să ştiţi că am reprezentat întotdeauna cu succes părţile vătămate, obţinând despăgubiri daune morale substanţiale pentru clienţii noştri.
Este important de ştiut că o consultanţă juridică oferită la momentul oportun vă poate asigura obţinerea unor despăgubiri morale importante, adecvate prejudiciului suferit. De cele mai multe ori societăţile de asigurări auto pot sta în calea valorificării complete a drepturilor dvs., iar cuantum daune morale fiind negociat la sânge.
Oferta de despăgubire daune morale va fi întotdeauna inferioară celei pe care victimele o pot pretinde dacă nu este negociată amiabil de către un avocat sau solicitată în cadrul unui proces.
În cazul în care vă doriţi o justă despăgubire reprezentată de daune morale accidente rutiere pentru prejudiciul suferit, nu ezitaţi să ne contactaţi..
Pentru un avocat, motivare daune morale ar trebui să semnifice, pe lângă un alt caz în existenţa sa profesională, şi trăirile victimelor acelui eveniment rutier..
În cazul unui avocat daune morale, accidentul rutier este momentul din existenţa unor persoane ce face obiectul unui alt dosar al său, fără să se implice la nivel emoţional în cazul în care este implicat.

Din păcate, datorită infrastructurii rutiere deficitare şi a neglijenţei şoferilor ori a pietonilor, accidentele rutiere din România cunosc o creştere alarmantă. 

Printre infracţiunile cel mai des întâlnite se regăsesc: uciderea din culpă, vătămarea corporală din culpă, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice ori a unor substanţe stupefiante sau părăsirea locului accidentului, pentru care partea vătămată are dreptul să solicite daune morale.

Cabinetul nostru de avocat daune morale poate asista partea vătămată, oferind servicii avocațiale de specialitate bazată pe o vastă experienţă în domeniu. Aşadar, dacă intenţionați să obţineți daune morale sau dacă v-ați acoperit singur prejudiciul cauzat de alte persoane şi acum doriți să vă recuperați sumele cheltuite, nu ezitați să ne contactați.

Sunați acum la
0788 550 057 pentru Consultanță Gratuită!

Cabinetul noastru de avocatură vă stă la dispoziţie cu oferte de asistenţă şi reprezentare juridică pentru recuperări de daune morale accidente rutiere.
O consultanţă juridică adecvată, oferită la momentul oportun, poate asigura obţinerea unor despăgubiri daune morale substanţiale de către persoana vătămată.

Cu ajutorul unui avocat, daune morale pot fi şi acele prejudicii pe care nu va gândeaţi că le puteţi recupera. Pentru valorificarea intereselor lor, victimele accidentelor auto ajung să se limiteze uneori la sumele reprezentând daune morale oferite în cazul unei înţelegeri amiabile de reprezentanţii companiilor de asigurări ce au emis poliţele RCA ale autovehiculelor implicate în accidente rutiere.

În cazul unor despăgubiri, persoanele ce se găsesc în postura de victimă nu apelează de cele mai multe ori la ajutorul unui profesionist, fără să fie conştiente că în acest fel ajung să nu îşi exploateze pe deplin dreptul la daune morale.
Daune morale victime și daune morale accidente rutiere sunt sintagmele ce desemnează totalitatea sumelor de bani la care au dreptul victimele unui accident.
Aceste sume constau în banii cheltuiți de dumneavoastră în legătură cu acel accident, beneficiul sau câştigul pe care nu l-aţi mai putut realiza cât şi o sumă de bani reprezentând daune morale.
Pentru un avocat, despăgubiri daune morale  este o sintagma cu un înţeles profund diferit de sensul pe care îl dau în acest caz persoanele vătămate în urma accidentului sau moştenitorii acestora în cazul unui deces al victimei.
Cu ajutorul unui avocat daune morale interesele dumneavoastră vor fi reprezentate pe deplin.
Deși fără voia dumneavoastră ați ajuns să fiți victima unui accident, este important să știți că pe lângă dreptul de a recupera sumele cheltuite aveți şi dreptul de a obţine o reparaţie morală a suferinţei dumneavoastră sub forma unor daune morale.

Programează consultatie telefonică gratuită:

    Call Now Button