Împreună facem dreptate. Aveți încredere în noi. mail+40 788 55 00 57

Consultanță juridică

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ

Întâmpinați o problemă juridică pe care nu o puteți descifra singur?

Îngrijorările și nelămuririle dumneavostră vor găsi răspuns dacă ne contactați.

Oferim consultanță în materia dreptului comercial, în situații referitoare la moșteniri, obținere despăgubiri urmare a accidentelor rutiere sau de muncă.

Un dezacord nu trebuie să dea naștere întotdeauna unui litigiu.

Povestiți-ne care este problema dumneavoastră și vom încerca să găsim o modalitate de soluționare amiabilă a situației care vă nemulțumește.

Ce presupun serviciile de consultanță juridică?

În calitatea noastră de profesioniști aflați în slujba legii, considerăm că datoria noastră principală este aceea de a asigura apărarea drepturilor si intereselor legitime ale clienților noștri – persoane de drept privat, fizice sau juridice, în conformitate cu Constituția și cu legile țării.

Îngrijorările și nelămuririle dumneavostră vor găsi răspuns dacă ne contactați.

Domenii de expertiză Cabinet de Avocatură Vărzaru

Un dezacord nu trebuie să dea naștere întotdeauna unui litigiu. De aceea, o ședință profesională de consultanță vă poate lumina situația, descoperind astfel, prin detalierea clară a drepturilor și obligațiilor referitoare la situația care v-a adus la noi, dacă aveți motive solide pentru a continua demersul, și mai ales – în ce direcție și cu ce aștăptări.

Oferim consultanță în situații referitoare la:

Cum luați legătura cu noi

Povestiți-ne care este problema dumneavoastră și vom încerca să găsim o modalitate de soluționare amiabilă a situației care vă nemulțumește.

Veți primi în primul rând – fără nicio obligație, o serie de idei și sfaturi, consultanța noastră inițială fiind gratuită.

Apoi, înainte de a decide să apelați la serviciile noastrem veți primi răspunsuri clare și detaliate la câteva întrebari care cu siguranță vă vor ajuta:

  • Cum comand
  • Durata unei ședințe de consultanță
  • Onorariul unei sesiuni de consultanță juridică
  • Consultanță juridică online și telefonic
  • Modalități consultanță juridică gratuită

După ce aflați tot ce trebuie să știți despre cum puteți apela la consultanța juridică oferită de noi, alegerea pe care o veți face va fi simplă, iar relația noastră va fi bazată pe încredere.

Call Now Button