Împreună facem dreptate. Aveți încredere în noi. mail+40 788 55 00 57

Despăgubiri accidente

AVOCAT ACCIDENTE

Clientii nostrii beneficiaza de:

Vom solicita în numele și pentru clienții noștri:

Programează consultatie telefonică gratuită:

  Cu o practică îndelungată şi intensivă, Cabinetul de Avocat “Varzaru Ion” este un cabinet de avocat accidente specializat în recuperarea de daunelor morale la care victimele sunt îndreptățite
  Dacă aţi fost victima unui accident auto ce a avut ca urmări decese şi/sau vătămări corporale, trebuie să ştiţi că echipa noastră de colaboratori avocat accdiente rutiere a reprezentat întotdeauna cu succes părţile vătămate, obţinând despăgubiri reprezentate de daune morale și materiale substanţiale pentru clienţii noştri. 
  De cele mai multe ori, societăţile de asigurări auto pot sta în calea valorificării complete a drepturilor victimelor accidentelor, preţul durerii  fiind negociat la sânge. Oferta de despăgubire va fi întotdeauna inferioară celei pe care victimele o pot pretinde dacă nu este negociată de către un avocat accidente, sau solicitată în cadrul unui proces.
  Este important de ştiut că o consultanţă juridică oferită de un avocat accidente auto la momentul oportun vă poate asigura obţinerea unor despăgubiri importante, adecvate prejudiciului suferit.
  În cazul în care vă doriţi o justă despăgubire pentru prejudiciul suferit, nu ezitaţi să ne contactaţi. Pentru un avocat accidente, victimele ar trebui să semnifice, pe lângă un alt caz în existenţa sa profesională, şi trăirile parcurse de partea vătămată.
  Din păcate, datorită infrastructurii rutiere deficitare şi a neglijenţei şoferilor ori a pietonilor, accidentele rutiere din România cunosc o creştere alarmantă. Printre infracţiunile cel mai des întâlnite se regăsesc: uciderea din culpă, vătămarea corporală din culpă, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice ori a unor substanţe stupefiante sau părăsirea locului accidentului, fapte pentru care este necesar să apelați la ajutorul unui avocat accidente auto.
  Cabinetul nostru de avocat accidente rutiere poate asista atât partea vătămată cât şi vinovatul producerii evenimentului rutier, oferind asistenţă juridică de specialitate bazată pe o vastă experienţă în domeniu. Aşadar, dacă intenţionați să obţineți despăgubiri, ori dacă v-ați acoperit singur prejudiciul cauzat de alte persoane şi acum doriți să vă recuperați sumele cheltuite, nu ezitați să contactați echipa noastră de avocat accidente. 

  Sunați acum la
  0788 550 057 pentru Consultanță Gratuită!

  Cabinetul noastru de avocat accidente rutiere vă stă la dispoziţie cu oferte de asistenţă şi reprezentare juridică pentru recuperări de daune morale și materiale. O consultanţă juridică adecvată, oferită la momentul oportun, poate asigura obţinerea unor despăgubiri substanţiale de către persoana vătămată.
  Cu privire la daunele materiale, ceea ce este important de ştiut este faptul că acestea pot fi acordate numai în măsura dovedirii lor. Daune materiale sunt sumele cheltuite de victimele accidentelor rutiere sau de moştenitorii acestora, în situaţia în care victimele accidentelor decedează ca urmare a accidentului. Dauna materială poate consta de asemenea în beneficiul sau câştigul pe care victima accidentului nu l-a mai putut realiza. Aceste sume vor fi acordate de instanţa de judecată în măsura dovedirii lor cu înscrisuri însă, în situația în care partea s-a aflat în imposiblitate obiectivă de a obține dovezi, instanța poate încuviința proba testimonială în dovedirea acestor sume. La despăgubiri reprezentând daune materiale vor fi îndreptăţite părţile vătămate sau moştenitorii acestora care vor reuşi să probeze în mod eficient şi cât mai complet cheltuielile efectuate sau beneficiile/câştigurile nerealizate. În acest sens, un rol deosebit îl are un avocat accidente auto ce poate acorda o asistenţă eficientă părţilor ce au avut de suferit în urma producerii unui accident.
  Pentru un avocat accidednte auto, daune materiale reprezintă încercarea de a dovedi cât mai multe din sumele cheltuite de părţile vătămate urmare a accidentelor suferite.
  Cu ajutorul unui avocat accidente rutiere, daune pot fi şi acele prejudicii pe care nu va gândeaţi că le puteţi recupera.
  Pentru valorificarea drepturilor, victimele accidentelor auto ajung să se limiteze uneori la sumele oferite în cazul unei înţelegeri amiabile de reprezentanţii companiilor de asigurări ce au emis poliţele RCA ale autovehiculelor implicate în accidente rutiere. În cazul unor despăgubiri, persoanele ce se găsesc în postura de victimă accident  nu apelează de cele mai multe ori la ajutorul unui avocat accidente, fără să fie conştiente că în acest fel ajung să nu îşi exploateze pe deplin dreptul de a obține daune.
  Daune morale victime și despăgubiri victime accidente sunt sintagmele ce desemnează totalitatea sumelor de bani la care au dreptul victimele unui accident. Aceste sume constau în banii cheltuiți de dumneavoastră în legătură cu acel accident, beneficiul sau câştigul pe care nu l-aţi mai putut realiza cât şi o sumă de bani reprezentând daune morale. Pentru un avocat, accidente,  este o sintagma cu un înţeles profund diferit de sensul pe care îl dau în acest caz persoanele vătămate în urma accidentului sau moştenitorii acestora în cazul unui deces al victimei.
  Cu ajutorul unui avocat accidente auto, interesele dumneavoastră vor fi reprezentate pe deplin.
  Deși fără voia dumneavoastră ați ajuns să fiți o victimă  accident rutier, este important să știți că, pe lângă dreptul de a recupera sumele cheltuite, aveți şi dreptul de a obţine o reparaţie morală a suferinţei dumneavoastră sub forma unor daune morale. După cum s-a reţinut în practică judiciară, „prejudiciul moral constând în….suferinţe de ordin psihic” justifică acordarea unor compensaţii materiale, „compensaţii care se stabilesc prin apreciere, dar nu o apreciere de ordin general, ci avându-se în vedere criterii rezultând din cazul concret supus judecăţii.”
  Pentru victime, accident este cuvântul ce determina momentul existenţei lor ce a schimbat uneori ireversibil condiţiile de viaţă şi calitatea vieţii lor. Pentru un avocat accidente, victimele sunt persoanele ce au avut de suferit urmare unui accident rutier ce nu a fost produs din vina lor. 
  Scopul echipei noastre de avocat accidente auto este acela de a vă ajuta să obţineţi cea mai bună reparare a prejudiciilor şi a suferinţei trăită de dumneavoastră.
  Este esenţial să apelaţi la serviciile unui avocat accidente care poate reprezenta în mod profesionist interesele dumneavoastră.
  Un avocat accidente auto al echipei noastre vă poate ajuta, oferindu-vă o consultație gratuită în vederea valorificării pe deplin a drepturilor dumneavoastră.
  Suferinţa dumneavoastră şi consecinţele terifiante ale accidentului care vă modifică existența, reprezintă pentru un avocat accidente auto o prioritate în identificarea unor soluţii reparatorii juste şi adecvate.

  Programează consultatie telefonică gratuită:

   Testimoniale

   Liliana C.

   Am fost victima unui accident auto în calitate de pieton, traversând regulamentar prin loc marcat. Primele concluzii ale organelor de ancheta au fost în sensul că vina îmi aparține mie, așa încat șansele să obțin despăgubiri morale și materiale ar fi fost suprimate. Am luat legătura cu domnii avocați care s-au zbătut pe întreg parcursul litigiului să obțină pentru mine despăgubirile ce mi se cuveneau. În final, procesul a fost câștigat și instanța de judecată a evaluat suferința mea printr-un cuantum bănesc pe care îl consider corect. Mulțumesc echipei domnului avocat, care permanent m-a informat cu privire la proces și care a facut tot posibilul pentru a obține despăgubirile la care sunt îndreptățită!

   Victor I. (pensionar)

   Autoturismul meu a luat foc în cursul unei nopți pe care nu o voi uita niciodată. Am fost ajutat de soție și vecini care s-au alarmat și au apelat serviciul de urgență. Autovehiculul se afla într-o stare impecabilă anterior incidentului, fusese folosit cu mare grijă și reprezenta pentru mine un obiect valoros, prin prisma sumelor de bani investite pentru achiziționarea lui. În urma unor discuții purtate în mod amiabil, distribuitorul (……………) România a conchis că mie îmi aparține în întregime culpa, că nu este un defect de fabricație și că nu mi se cuvin despăgubiri pentru deteriorarea în totalitate a mașinii. Am apelat la domnul avocat pentru un sfat juridic și pe urmă am hotărât să încredintez acestuia și colaboratorilor dumnealui cauza mea. La început a avut loc un proces de asigurare a dovezilor, distinct de procesul de obținere a daunelor pentru autoturism, întrucât urmele materiale riscau să se deterioreze. Ulterior s-a desfășurat litigiul principal, pentru recuperarea sumelor de bani. Deși am fost descurajat de multă lume, motivat de faptul că mă luptam cu o societate puternică, procesul meu a fost câștigat. Le mulțumesc domnilor avocați pentru că m-au asistat pe parcursul procesului și au obținut despăgubirile pe care firma (…………….) refuza să mi le acorde! Recomand oricărei persoane care se vede nevoită să apeleze la instanța de judecată pentru a-și face dreptate, să apeleze la domnul avocat Ion Vărzaru și echipa dumnealui!

   Vasilica

   Am fost grav accidentat de un șofer ce nu mi-a acordat prioritate de trecere, iar leziunile mele au fost analizate și evaluate printr-un certificat medico-legal ca necesitând 100 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Am stabilit o întâlnire cu reprezentantul cabinetului de avocatură, pentru a afla cum trebuie să procedez, dacă pot obține despăgubiri. Ulterior am încheiat un contract de asistență juridică și am încredințat avocaților mei misiunea de a obține în instanță daunele la care sunt îndrituit. Sunt deosebit de mulțumit de sfaturile primite de la echipa cabinetului, de modul cum au prezentat realitatea suferințelor mele și de hotărârea judecătorească pronunțată la finalul litigiului!

   ANDREI D. (actor)

   Am fost victima unui accident rutier în timp ce mă deplasam în același autoturism cu șoferul vinovat de vătămarea mea corporală. Procesul de vindecare a leziunilor a fost unul îndelungat, care nici în prezent nu s-a finalizat, traumele rezultate din accident fiind evaluate de medicii legiști drept apte de a-mi pune viața în primejdie. După accident, toată viața mea a fost bulversată de gândul că nu îmi voi recăpăta starea de sănătate și am considerat că demararea unor proceduri de obținere a despăgubirilor nu putea fi susținută decât de un avocat specializat. Am luat legătura cu echipa av. Varzaru Ion care m-a asistat și reprezentat pe întreaga durată a procesului. Întrucât fapta șoferului vinovat a reprezentat o infracțiune, faza de urmărire penală s-a constituit într-un drum anevoios. În absența ajutorului avocaților mei, nu aș fi știut ce probe trebuie solicitate și care dovezi trebuie combătute. Cu toate că litigiul s-a desfășurat pe o perioadă lungă de timp, soluția pronunțată de instanța de judecată a fost una corectă. Astfel, cu sumele de bani obținute, pot avea acces la tratament recuperatoriu de specialitate, pe care altfel nu mi l-aș fi putut permite. Sunt recunoscător echipei de avocați pentru sprijinul și dedicarea cu care s-a implicat în rezolvarea cazului meu. Am fost informat întotdeauna cu privire la stadiul dosarului meu și a strategiei procesuale abordate. Consider că în astfel de situații, când recuperarea stării de sănătate devine o prioritate, angajarea unui avocat profesionist care să preia grijile unui proces reprezintă singura soluție la care victimele ar trebui să apeleze.

   Marian G.

   male testimonial

   În anul 2019, am fost victima unui accident rutier, în urma căruia am suferit grave vătămări fizice la nivelul piciorului stâng și al șoldului și în urma căruia nu mi-am recăpătat nici până în prezent starea de sănătate.

   Deoarece nu dețin cunoștințe juridice, iar șoferul vinovat nu avea o poliță de asigurare obligatorie RCA, am considerat că nu pot obține daune morale și materiale. Am contactat echipa de avocați a domnului Varzaru Ion care mi-a comunicat că, în urma unui proces, am dreptul și pot obține aceste despăgubiri.
   Domnii avocați m-au ascultat cu atenție,  mi-au lămurit toate aspectele în privința cărora nu dețineam informații și m-au consiliat în ceea ce privește aspectele litigioase ale cazului meu. Astfel, în urma unui proces civil, am obținut o sumă de bani cu titlu de daune morale, care îmi permite să mă preocup de redobândirea stării mele de sănătate și pe care o consider corectă.

   Mulțumesc echipei de avocați a domnului Varzaru Ion, care s-a preocupat de interesele mele cu mare atenție și profesionalism!

   ALEXANDRU L.

   Am suferit un accident rutier grav, soldat cu multiple vătămări, în urma cărora am fost supus unei proceduri chirurgicale la nivel cranian și altor tratamente de refacere a stării de sănătate. Am suferit enorm din punct de vedere fizic, psihic, veniturile mele au scăzut și viața socială mi-a fost afectată. Pentru a beneficia de servicii medicale de calitate am contractat împrumuturi de la rude și prieteni. Pe fondul acestei situații disperate am identificat cabinetul de avocat Varzaru Ion pentru a mă ajuta în demersul meu de obținere a despăgubirilor materiale și morale. Echipa de avocați a reprezentat un real sprijin pe toată perioada procesului. Cu toate că partea adversă a cerut diminuarea drastică a daunelor solicitate de mine, apărătorii mei au dat dovadă de profesionalism, ambiție și perseverență. Procesul a parcurs o fază de fond și o fază de apel, în urma cărora magistratul a stabilit ce sume de bani mi se cuvin cu titlu de daune. Consider soluția obținută de echipa domnului avocat ca fiind una satisfăcătoare în raport de suferințele care mi-au fost pricinuite. Deoarece un astfel de proces presupune etape multiple, cereri, administrarea de probe, prezența în fața organelor penale și în fața instanței, consider că experiența unui avocat care s-a confruntat cu astfel de situații în trecut este obligatorie. Mă declar deosebit de mulțumit de eforturile domnului avocat și ale colaboratorilor săi.

   Marian P. (tinichigiu auto)

   Urmare a unui accident rutier, am fost grav vătămat și am parcurs situații de viață dramatice, pentru care nu eram pregătit. Mi-am pierdut locul de muncă, întrucât leziunile nu mi-au permis să mai desfășor activitatea pentru care eram angajat, nu m-am mai putut ocupa de familie și am acumulat datorii la prieteni și cunoscuți. Am luat legătura cu domnii avocați pentru a le cere o consultație și ulterior am decis să semnez un contract de asistență juridică. În urma procesului civil, am obținut daune materiale și morale pentru chinul parcus de mine în urma accidentului. Sumele de bani au readus echilibrul în familia mea, întrucât am reușit să acoperim împrumuturile contractate și cheltuielile pe care nu le mai puteam susține în lipsa locului meu de muncă. Le sunt profund îndatorat avocaților mei și le mulțumesc pentru ca s-au zbătut în instanță pentru cauza mea!

   R.A.

   Am suferit un accident rutier, ce a condus la modificarea stării mele de sănătate și a echilibrului meu emoțional. Cadrele medicale au stabilit un diagnostic sumbru, iar perpectivele și planurile mele au fost înlăturate în totalitate. În aceste împrejurări, am luat legătura cu dl. avocat pentru a-i cere ajutorul. Acesta, împreună cu echipa sa, au dat dovadă de persuasiune și ambiție profesională și au reușit să obțină pentru mine daune morale într-un cuantum pe care îl apreciez ca fiind just. Cu toate că modul de producere a accidentului părea greu de stabilit, avocații mei au ajutat la identificarea adevărului în cauză, motiv pentru care le rămân recunoscător.

   Dumitra B. (pensionară)

   Am fost victima unui accident auto în urma căruia am suferit leziuni profunde și permanente. Partea adversă a epuizat toate mijloacele procesuale pentru a mă împiedica să obțin reparația bănească ce mi se cuvenea. Numai abilitatea profesională deosebită și insistența manifestate de avocații mei m-au ajutat să îmi fie plătite și cele mai mici pretenții legale la care aș fi renunțat de altfel pentru a grăbi judecarea cauzei. Pe calea prezentei îmi exprim gratitudinea pentru răbdarea și exigența profesională cu care a fost tratată situația mea de către echipa de avocați pe care o recomand pe această cale tuturor acelora care împărtășesc o experiență asemănătoare.

   Z.F.

   În urma accidentului rutier a cărui victimă sunt, am suferit vătămări ireversibile, iar soțul și nepotul meu au decedat. Existența mea a fost bulversată în totalitate, iar suferințele fizice au amplificat trauma profundă cauzată de decesul unor persoane atât de dragi mie. Cu ajutorul avocaților mei, am reușit să obțin daune morale atât pentru leziunile suportate de mine, cât și pentru durerea încercată prin pierderea unor oameni apropiați. Sumele de bani nu pot repara prejudiciul suferit în totalitate, însă constituie o alinare și îmi asigură resursele pentru a mă preocupa de redobândirea stării de sănătate precare.

   Francisca M. (pensionară)

   În urma unui accident rutier am rămas cu grave infirmități post-traumatice care și în prezent îmi afectează calitatea vieții. Am fost nevoită să apelez permanent la ajutorul fiului meu pentru că leziunile suferite mi-au confiscat puterea de a-mi purta singură de grijă. Durerile fizice resimțite pentru o lungă perioadă de timp, starea de neputință și umilințele parcurse ulterior accidentului mă marchează și în prezent. În aceste condiții, am semnat un contract de asistență juridică prin care i-am mandatat pe domnii avocați să se ocupe în numele meu de obținerea despăgubirilor morale și materiale ce mi se cuveneau. În urma unui proces civil condus cu grijă de avocații mei, instanța a stabilit o sumă de bani cu titlu de daune la care sunt îndreptățită. Astfel, am reușit șă recuperez sumele de bani cheltuite pentru redobândirea stării de sanatate și, distinct, o sumă pentru suferințele morale parcurse după accident. Le mulțumesc avocaților mei pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru strategia procesuală pe care au adoptat-o și care, în final, a condus la obținerea unor despăgubiri juste!

   M.A.

   Din cauza accidentului rutier suferit, starea mea de sănătate a fost grav vătămată, astfel încât am devenit o povară pentru familie și apropiați. Pentru a obține despăgubirile meritate am fost parte într-un proces care, în final, a fost soluționat în favoarea mea. Abordarea și strategiile procesuale stabilite de echipa de avocați au condus la aflarea adevărului în cauză, cu toate că inițial acesta părea greu de conturat. Le mulțumesc pe această cale dl. Av. Ion Varzaru și colaboratorilor dumnealui!

   Bogdan Alin C., Catalina Elena C.

   Tatăl nostru s-a stins din viață după o lungă perioadă de suferințe fizice și psihice generate de accidentul rutier a cărui victimă a fost. Expertiza de specialitate a stabilit că decesul nu are legatură de cauzalitate cu accidentul rutier. Am decis să apelăm la ajutorul unui avocat specializat în despăgubiri și l-am mandatat pe domnul avocat și pe colaboratorii dumnealui pentru a se ocupa de cauza noastră. Cu toate că în urma altor consultații juridice am fost informați că nu putem obține despăgubiri în numele tatălui nostru, procesul a fost câștigat. Astfel, prin modul în care au propus probe și au condus litigiul, avocații noștri au reușit să obțină pentru noi despăgubiri în numele tatălui nostru, pentru suferința resimțită de acesta în perioada dintre accident și deces. Le mulțumim domnilor avocați care au tratat situația noastră cu mare atenție și ne-au comunicat permanent care este stadiul derulării procesului. Fără ajutorul dumnealor nu am fi reușit să obținem dreptate în justiție!

   Mariana I. (medic pediatru)

   Am fost accidentată pe trecerea de pietoni și cu toate că eram nevinovată am fost tratată cu insolență și aroganță de către șoferul a cărui victimă am fost. Acest lucru m-a intimidat și poate că aș fi renunțat ușor să îmi revendic drepturile, mai ales că în profesia mea de medic nu am avut niciodată tangență cu instanțele de judecată. Avocații care m-au reprezentat m-au ajutat să îmi recapăt demnitatea și mai ales să îmi recuperez drepturile bănești care pot face suportabilă situația în care mă aflu în prezent. Aduc mulțumiri pe această cale profesionalismului și tenacității echipei Cabinetului de Avocat VĂRZARU ION care a știut și a obținut pentru mine sumele de bani reparatorii atât sub aspect material cât și moral.

   Stefan

   Am suferit un accident rutier în calitate de pieton, iar traumatismele rezultate au fost evaluate de medicii legiști la 100 zile îngrijiri medicale. Am identificat numărul de telefon al dl. Av. Ion Varzaru, care m-a încredințat că drepturile mele în calitate de victimă vor fi valorificate. Pe tot parcursul procedurilor desfășurate în fața organelor penale, dar și ulterior, în cadrul procesului civil, am primit îndrumare și sprijin moral, am fost informat cu privire la fiecare demers procesual promovat de avocații mei, iar rezultatul acestei colaborări, pe care am abordat-o cu încredere, s-a concretizat într-o soluție judecătorească pe care o consider corectă.

   D.P.

   Doresc să le mulțumesc avocaților mei pentru modul în care au condus soarta procesului și profesionalismul de care au dat dovadă. Am fost victima unui accident, iar șansele de a obține daunele cuvenite fără ajutorul dl. Varzaru Ion erau improbabile. Pe tot parcursul procesului am fost informat și consultat și chiar îndrumat în aspecte ce țin de viața personală. Mulțumesc echipei pentru tot sprijinul acordat!

   AUREL S.

   Am suferit un accident rutier pe teritoriul altei țări, situație care a avut un impact puternic asupra stării mele de sănătate și echilibrului emoțional. Fiindcă până în prezent nu m-am confruntat cu împrejurări asemănătoare și pentru că nu dețin cunoștințe în domeniul juridic, am apelat la ajutorul av. Varzaru Ion. Domnii avocați s-au zbătut pentru a-mi face dreptate și s-au preocupat de cazul meu cu multă atenție. Am fost consultat în permanență și anunțat cu privire la evoluția procesului meu. În final, după o perioadă lungă de negocieri purtată între avocații mei și societatea de asigurări, mi-a fost oferită o sumă de bani cu care sunt mulțumit. În mod cert, de unul singur nu aș fi reușit să determin asigurătorul să îmi plătească despăgubiri în cuantumul pe care l-am obținut. Le mulțumesc avocaților care m-au îndrumat și ajutat pe parcursul acestei perioade grele din viața mea!

   Ion

   Sunt victima unui accident rutier în urma căruia am rămas cu sechele posttraumatice. Suferințele fizice parcurse de mine m-au determinat să apelez la ajutorul unui avocat specializat în acest domeniu, pentru a obține o compensație cu ajutorul căreia să pot continua planul de tratament recomandat de medici. În cadrul procesului demarat, cu toate că inițial certificatul medico-legal indica un număr mai mic de zile de îngrijiri medicale, raportul de expertiză a evaluat leziunile mele la un număr de 100 de zile de îngrijiri medicale. Echipa de avocați ai cabinetului a dat dovadă de perseverență și profesionalism, iar, în final, magistratul a pronunțat o hotărâre prin care am fost despăgubită. Le mulțumesc avocaților mei pentru modul în care au abordat în instanță problemele descrise de mine!

   A.A.

   Am fost grav vătămată în urma unui accident rutier, cu toate că eu mă deplasam regulamentar și purtam centură de siguranță. Chiar și în aceste împrejurări, suferințele fizice resimțite după accidentare au fost deosebit de intense, iar activitatea mea profesională a fost afectată. Ajutorul oferit de echipa de avocați a domnului Varzaru a fost unul extrem de important. Avocații mei s-au implicat în soluționarea cauzei și au obținut pentru mine o soluție foarte mulțumitoare.

   Ionuț F.

   testimoniale

   Sunt victima unui accident ce s-a petrecut în timp ce mă aflam pe locul din dreapta al unui autoturism ce a fost izbit din plin de o mașină care se deplasa pe contrasens. Întrucât mai suferisem o accidentare anterioară, tija metalică, montată în urmă cu un an pentru consolidarea femurului, s-a deformat din pricina impactului. În aceste condiții, suferințele mele fizice și dezechilibrele psihice au devenit de neîndurat. Am decis să apelez la un avocat specializat în acest domeniu, pentru a-mi exercita dreptul la despăgubiri, deoarece starea ma patrimonială se degrada rapid, iar posibilitățile de a identifica un loc de muncă deveniseră practic inexistente.
   Astfel, am luat legătura cu dl. Avocat Varzaru Ion și echipa dumnealui de colaboratori, care au preluat în totalitate grijile mele legate de proces, care inițial a fost unul penal, iar apoi cererea de despăgubire a fost formulată pe cale civilă. Astfel, la 3 ani de la accidentare, am obținut o soluție favorabilă mie, care s-a concretizat într-un cuantum de despăgubire indestulător.
   Mulțumesc domnului Varzaru Ion, care mi-a apărat interesele cu ambiție și abilitate profesională desăvârșită!

   P.G.

   Am fost victima unui accident rutier soldat cu vătămarea mea gravă. Am decis să încredințez cauza mea domnului avocat și echipei sale, întrucât nu beneficiez de cunoștințele necesare pentru a mă reprezenta singură în fața instanței de judecată. Această decizie mi-a adus în final o soluție favorabilă, întrucât abilitățile profesionale ale avocaților mei s-au concretizat în acordarea unei sume de bani satisfăcătoare.

   Andreea Lisa D.

   L-am pierdut pe tatăl meu în urma unui accident rutier care i-a fost fatal. Acesta s-a stins din viață în condiții tragice, de mutilare trupească. Am aflat că șoferul vinovat nu deținea o asigurare RCA, condiții în care m-am temut că despăgubirile rezultând din șocul trăit de mine la vederea părintelui dezmembrat nu vor putea fi obținute. Am apelat la ajutorul domnilor avocați pentru a mă asista și reprezența pe parcursul procesului penal, întrucât nu dețin cunoștințe de specialitate și nu aș fi putut gestiona această situație de una singură. Pe parcursul litigiului s-au audiat martori, s-au administrat expertize și s-au purtat dezbateri în urma cărora trauma suportată de mine a fost evaluată printr-un echivalent bănesc. Sumele obținute nu vor putea niciodată să înlocuiască prezența tatălui meu sau să amelioreze durerea pe care încă o resimt, însă reprezintă pentru mine ajutorul pe care bunicul fetiței mele nu va mai putea să i-l asigure. Le mulțumesc domnilor avocați pentru ca s-au zbătut să obțină o despăgubire mult mai mare decât cea care mi-a fost propusă pe cale amiabilă. Mă bucur că am hotărât să apelez la un avocat specializat în despăgubiri morale și îndemn pe oricine aflat într-o situație asemănătoare să ceară ajutorul unui profesionist.

   Victoria Ș.

   woman testimonial

   Am fost victima unui accident rutier petrecut în anul 2019, în timp ce mă deplasam pe bicicletă, iar șoferul care circula în spatele meu m-a izbit în mod violent. Urmare a impactului, am suferit vătămări deosebit de grave la nivelul coastelor, al bazinului și în zona coloanei vertebrale. Starea de neputință fizică și suferința emoțională m-au determinat să apelez la serviciile unui cabinet de avocatură care să îmi reprezinte interesele. Astfel, am contactat cabinetul dl. Avocat Varzaru Ion, care mi-a prezentat amănunțit toate etapele pe care urmează să le parcurgem pentru a obține despăgubiri materiale și morale.Echipa de colaboratori a domnului avocat m-a reprezentat atât în fața organelor penale, cât și ulterior, în fața unei instanțe civile de judecată. Suferințele și starea de epuizare a resurselor emoționale nu pot fi echivalate printr-o despăgubire, însă consider că suma de bani câștigată cu titlu de daune morale este una îndestulătoare.

   Astfel, în urma unui proces deosebit de greu, echipa de avocați a dl. Varzaru Ion s-a luptat și a obținut pentru mine o soluție judecătorească justă. Îi mulțumesc pe acestă cale avocatului meu, în care am avut încredere și care mi-a apărat interesele cu deosebită ambiție profesională!

   Call Now Button