Împreună facem dreptate. Aveți încredere în noi. mail+40 788 55 00 57

Drept Comercial

DREPT COMERCIAL

Cabinetul nostru de avocatură acoperă o serie de specializări deosebite în sfera Dreptului Comercial.

Dacă nu știți cum să abordați diferendele în care sunteți parte, nu ezitați să ne contactați pentru o consultație juridică.

Ce este Dreptul Comercial

Dreptul comercial este un ansamblu de norme juridice de drept privat care sunt aplicabile raporturilor juridice izvorâte din actele juridice, faptele şi operaţiunile considerate de lege ca fapte de comerţ, precum şi raporturilor juridice la care participa persoanele care au calitatea de comerciant.

Specialități Cabinet Avocat Varzaru Ion în materie de Drept Comercial

Echipa noastră de colaboratori vă poate ajuta să parcurgeți procedurile pentru înființarea unei firme, acordând asistență și reprezentare în fața instituțiilor competente. Mergi la „Infiintari firme”

Executarea silită este procedura prin care creditorul obține realizarea drepturilor sale, cu ajutorul forței coercitive a statului, atunci când debitorul nu își execută benevol obligațiile. Mergi la „Executari silite”

Urmărim asistarea clienților noștri pentru a obține cele mai bune deal-uri cu dezvoltatorii și/sau băncile implicate, pentru obținerea proprietății libere de ipoteci și alte sarcini sau pentru a obține sumele plătite ca avans, plus penalitățile de întârziere. Mergi la „Litigii cu dezvoltatorii imobiliari”

 

Programează consultatie telefonică gratuită:

    Call Now Button