Împreună facem dreptate. Aveți încredere în noi. mail+40 788 55 00 57

Drept civil

DREPT CIVIL

Cabinetul nostru de avocatură este dedicat soluționării problemelor dumneavoastră.

Tratăm cu responsabilitate cauze referitoare la obținerea despăgubirilor urmare a accidentelor rutiere, recuperarea de creanțe, moșteniri.

Dacă nu știți cum să abordați diferendele în care sunteți parte, fie în calitate de pârât, fie în calitate de persoană ce reclamă un drept, nu ezitați să ne contactați pentru o consultație juridică.

Ce este Dreptul Civil

Art. 2 Cod Civil dispune astfe: „1) Dispoziţiile prezentului cod reglementează raporturile patrimoniale şi nepatrimoniale dintre persoane, ca subiecte de drept civil.

(2) Prezentul cod este alcătuit dintr-un ansamblu de reguli care constituie dreptul comun pentru toate domeniile la care se referă litera sau spiritul dispoziţiilor sale”.

Dreptul civil, ca ramură de drept, reprezintă ansamblul normelor juridice ce reglementează raporturile patrimoniale sau nepatrimoniale dintre persoane fizice și/sau juridice, aflate pe poziție de egalitate.

Specialități Cabinet Avocat Varzaru Ion în materie de Drept Civil

Asigurăm consultanță, asistență juridică și reprezentare în instanță în materie contravențională, pentru protejarea intereselor dvs. Mergi la „Contestatii procese verbale”

În situația în care nu puteți obține sumele de bani ce vi se cuvin, echipa noastră de colaboratori oferă asistență și reprezentare în vederea readucerii creanței în patrimoniul dvs. Mergi la „Recuperari creante”

Deschiderea unei succesiuni ridică, de multe ori, probleme sensibile, pe care moștenitorii nu le pot gestiona în mod individual. Noi vă putem ajuta! Mergi la „Mosteniri si succesiuni”

Programează consultatie telefonică gratuită:

    Call Now Button