Împreună facem dreptate. Aveți încredere în noi. mail+40 788 55 00 57

Recuperare creanțe

Recuperare creanțe

Un procent mare din diferendele ivite în urma nașterii unor raporturi juridice este reprezentat de problema recuperării creanțelor.

Creditorii, cu bun-credință, își îndeplinesc obligațiile, însă sunt văduviți de contraprestația datorată de debitor: plata.

Incidența crescută a situațiilor de acest fel destabilizează atât relațiile economico-sociale, cât și dezvoltarea societății dumneavoastră.

Noțiunea de „recuperare creanțe” sau „recuperare și colectare debit” este utilizată de multe firme care promit reîntoarcerea sumelor de bani în patrimoniul dumneavoastră.

Cu toate acestea, recuperarea de creanțe se transformă deseori într-un drum lung și sinuos, atunci când debitorul contesta în integralitate existența creanței datorate, ori afirmă că această nu este lichidă sau ajunsă la scadență.

În atare împrejurări, modalitatea oportună și legală de valorificare a drepturilor dvs. se constituie în demararea unui litigiu în față unei instanțe judecătorești.

În urmă administrării probatoriului, magistratul soluționează cauza și stabilește existența și cuantumul debitului pe care sunteți îndrituiți a-l solicita de la debitor.

O astfel de procedură contencioasă poate fi corect îndrumată doar de către un avocat cu experiență, preocupat de salvgardarea drepturilor dumneavoastră.

Atunci când firma dvs. întâmpină o problemă referitoare la recuperare creanțe, posibilitățile de dezvoltare ale societății pe care o conduceți nu evoluează conform strategiei pe care ați conceput-o.

Lipsa resurselor bănești care vi se cuvin și pe care ați anticipat că în mod legitim le veți dobândi de la debitor îngreunează planul de extindere al afacerii dumneavoastră.

În aceste situații, un avocat recuperare creanțe intervine pentru a prelua și a rezolva problemele care încetinesc bunul mers al societății dumneavoastră.

Comunicarea și informarea constantă cu privire la stadiul desfășurării procedurilor contencioase, dedicarea și perseverența în obținerea unei soluții favorabile pentru clientul nostru reprezintă principalele noastre preocupări în rapoturile de asistență juridică pe care le încheiem.

Totodată, raporturile de colaborare dintre noi și creditorii afectați de refuzul de plată al debitorului se constituie în relații de încredere, îndrumare juridică și stabilirea unei strategii procesuale care să aducă în final soluția așteptată.

Programează consultatie telefonică gratuită:

    Call Now Button