Împreună facem dreptate. Aveți încredere în noi. mail+40 788 55 00 57

Drept civil

AVOCAT DESPAGUBIRI

Clientii nostrii beneficiaza de:

Vom solicita în numele și pentru clienții noștri:

În împrejurarea în care ați fost victima unui accident și urmăriți să obțineți daune, cabinetul nostru de avocat despăgubiri vă oferă ajutor și îndrumare în cadrul inițiativelor dvs. de obținere a sumelor ce vi se cuvin din punct de vedere legal.
Demersurile în justiție pentru obținerea de despăgubiri, alături de toate grijile dvs. generate de procedurile contencioase, vor fi preluate de echipa noastră de colaboratori avocat despăgubiri accidente auto cu experiență în acest domeniu.

DESPRE AVOCAT VICTIME, ACCIDENTELE RUTIERE ȘI DESPAGUBIRI

Cabinetul nostru de avocat despăgubiri accidente se confruntă în mod constant cu litigii care implică desdăunarea victimelor urmare a accidentelor rutiere. Pentru noi, la Cabinetul de Avocat Varzaru, „avocat despăgubiri accidente rutiere” este o sintagma cu un înțeles profund diferit de sensul pe care îl dau în acest caz persoanele vătămate în urma accidentului (sau moștenitorii acestora în cazul decesului victimei).

Despăgubiri avocat, despagubiri accidente auto

Sunt noțiuni ce desemnează sumele bănești la care au dreptul victimele unui accident. Acest cuantum constă în sumele cheltuite de dvs. în legătură cu acel accident, beneficiul sau câștigul pe care nu l-ați mai putut realiza, cât și o sumă de bani reprezentând daune morale, cuantum pe care un avocat despăgubiri vă ajută să îl obțineți.
În situația în care sunteți victima unui accident, dreptul dvs. de a solicita despăgubiri este recunoscut de lege.

Despăgubiri pentru victimele accidentelor rutiere: tipuri și cuantum

Dinamica și modul de producere a accidentelor rutiere sunt elemente ce contribuie la cuantificarea prejudiciului solicitat cu titlu de daune morale. Un avocat victime susține cauza dvs. în fața instanței de judecată, solicitând, în numele și pentru dvs., daune morale și materiale.
Colaborarea cu un avocat victime accidente rutiere se poate concretiza într-o soluție judecătorească satisfăcătoare și un cuantum al despăgubirilor superior celui oferit de societatea de asigurări în mod amiabil.

Tipuri accidente rutiere / auto

Accidentele rutiere se pot produce fie din culpa exclusivă a celuilalt șofer, fie  și din pricina unei culpe concurente a victimei. În ambele situații sunteți îndreptățit să obțineți despăgubiri. Un avocat victime vă va reprezenta interesele cu abilitate și profesionalism.

Sunați acum la
0788 550 057 pentru Consultanță Gratuită!

Tipuri victime

În ipostaza de victimă a unui accident rutier se poate regăsi atât pietonul căruia nu i s-a acodat prioritate de trecere, șoferul unui autoturism, vătămat în urma impactului cu un alt vehicul, sau pasagerul auto. Apelați cu încredere la ajutorul și îndrumarea unui avocat despăgubiri, care cunoaște problemele și piedicile pe care le parcurgeți în demersurile de obținere a despăgubirilor.

Tipuri de daune

Aveți dreptul, urmare a unui accident rutier, să solicitați despăgubiri morale (pentru prejudiciul nepatrimonial suferit), daune materiale, sau despăgubiri urmare a decesului unei persoane apropiate. Victimele pot solicita și obține și despăgubiri urmare a pierderii unei șanse, daune privind prejudiciul de agrement, sau sumele reprezentând pierderi salariale. Colaboratorii noștri avocat despăgubiri accidente sunt specializați în soluționarea problemelor dvs.

CINE DATOREAZĂ DESPĂGUBIRI ÎN CAZUL UNUI ACCIDENT RUTIER

Sumele de bani datorate cu titlu de despăgubiri urmează a fi plătite fie de societatea de asigurare ce a emis polița RCA a autovehiculului condus de șoferul vinovat, de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România, atunci când autoturismul nu era asigurat sau, în anumite circumstanțe, de însuși șoferul ce poartă culpa în producerea accidentului. Echipa noastră avocat victime poate negocia, în numele și interesul dvs., cu societatea de asigurări, iar în împrejurarea în care suma oferită nu este îndestulătoare pentru repararea prejudiciului, un avocat daune morale vă va reprezenta în fața organelor penale și a instanței de judecată.

CE TREBUIE SĂ FACĂ VICTIMELE ACCIDENTELOR RUTIERE PENTRU A OBȚINE DESPĂGUBIRI

Dacă sunteți victima unui accident rutier, nu ezitați să ne contactați.Un avocat victime vă va îndruma cu privire la posibilitățile de valorificare a drepturilor dvs., în raport de dorințele dvs. și de circumstanțele producerii accidentului, dar si a urmărilor acestui eveniment tragic.

Programează consultatie telefonică gratuită:

    Call Now Button