Împreună facem dreptate. Aveți încredere în noi. mail+40 788 55 00 57

Despăgubiri victime

DESPĂGUBIRI VICTIME

În împrejurarea în care ați fost victima unui accident și urmăriți să obțineți despăgubiri, cabinetul nostru vă oferă ajutor și îndrumare în cadrul inițiativelor dvs. de obținere a sumelor ce vi se cuvin din punct de vedere legal.

Demersurile în justiție pentru obținerea de despăgubiri victime, alături de toate grijile dvs. generate de procedurile contencioase, vor fi preluate de echipa noastră de colaboratori cu experiență în acest domeniu.

Despre accidentele rutiere și despagubiri

Cabinetul nostru se confruntă în mod constant cu litigii care implică despăgubiri pentru victimele acestora. Pentru noi, la Cabinetul de Avocat Varzaru, „despăgubiri victime” este o sintagma cu un înțeles profund diferit de sensul pe care îl dau în acest caz persoanele vătămate în urma accidentului (sau moștenitorii acestora în cazul decesului victimei).Cabinetul nostru se confruntă în mod constant cu litigii care implică despăgubiri pentru victimele acestora. Pentru noi, la Cabinetul de Avocat Varzaru, „despăgubiri victime” este o sintagma cu un înțeles profund diferit de sensul pe care îl dau în acest caz persoanele vătămate în urma accidentului (sau moștenitorii acestora în cazul decesului victimei).

Cine datorează despăgubiri în cazul unui accident rutier

Sumele de bani datorate cu titlu de despăgubiri urmează a fi plătite fie de societatea de asigurare ce a emis polița RCA a autovehiculului condus de șoferul vinovat, de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România, atunci când autoturismul nu era asigurat sau, în anumite circumstanțe, de însuși șoferul ce poartă culpa în producerea accidentului.

Ce trebuie să facă victimele accidentelor rutiere pentru a obține despăgubiri

Dacă sunteți victima unui accident rutier, nu ezitați să ne contactați.

Vă vom îndruma cu privire la posibilitățile de valorificare a drepturilor dvs., în raport de dorințele dvs. și de circumstanțele producerii accidentului, dar si a urmărilor acestui eveniment tragic.

Sunați acum la
0788 550 057 pentru Consultanță Gratuită!

Programează consultatie telefonică gratuită:

      Cu o practică îndelungată şi intensivă, Cabinetul de Avocat “Varzaru Ion” este specializat în recuperarea de daune morale victime și despăgubiri victime accidente. Dacă aţi fost victimă accident auto ce a avut ca urmări decese şi/sau vătămări corporale, trebuie să ştiţi că am reprezentat întotdeauna cu succes părţile vătămate, obţinând despăgubiri accidente reprezentate de daune morale și materiale substanţiale pentru clienţii noştri.

      Este important de ştiut că o consultanţă juridică oferită la momentul oportun vă poate asigura obţinerea unor despăgubiri importante, adecvate prejudiciului suferit.

      De cele mai multe ori societăţile de asigurări auto pot sta în calea valorificării complete a drepturilor victimelor accidentelor, preţul durerii suportate de victimele accidentelor rutiere fiind negociat la sânge.

      Oferta de despăgubire va fi întotdeauna inferioară celei pe care victimele o pot pretinde dacă nu este negociată amiabil de către un avocat sau solicitată în cadrul unui proces. 

      În cazul în care vă doriţi o justă despăgubire reprezentată de daune victimă pentru prejudiciul suferit, nu ezitaţi să ne contactaţi.

      Pentru un avocat, victimă accident auto ar trebui să semnifice, pe lângă un alt caz în existenţa sa profesională, şi trăirile victimelor acelui eveniment rutier.

      În cazul unui avocat victime accidente, accidentul rutier este momentul din existenţa unor persoane ce face obiectul unui alt dosar al său, fără să se implice la nivel emoţional în cazul în care este implicat.

      Din păcate, datorită infrastructurii rutiere deficitare şi a neglijenţei şoferilor ori a pietonilor, accidentele rutiere din România cunosc o creştere alarmantă. 

      Printre infracţiunile cel mai des întâlnite se regăsesc: uciderea din culpă, vătămarea corporală din culpă, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice ori a unor substanţe stupefiante sau părăsirea locului accidentului.

      Cabinetul nostru de avocatură poate asista atât partea vătămată cât şi vinovatul producerii evenimentului rutier, oferind asistenţă juridică de specialitate bazată pe o vastă experienţă în domeniu.

      Aşadar, dacă intenţionați să obţineți despăgubiri victime accidente sau dacă v-ați acoperit singur prejudiciul cauzat de alte persoane şi acum doriți să vă recuperați sumele cheltuite, nu ezitați să ne contactați.

      Cabinetul noastru de avocatură vă stă la dispoziţie cu oferte de asistenţă şi reprezentare juridică pentru recuperări de daune morale victime accidente.

      O consultanţă juridică adecvată, oferită la momentul oportun, poate asigura obţinerea unor despăgubiri substanţiale de către persoana vătămată. Cu privire la daunele materiale, ceea ce este important de ştiut este faptul că acestea pot fi acordate numai în măsura dovedirii lor.

  Daune materiale sunt sumele cheltuite de victimele accidentelor rutiere sau de moştenitorii acestora, în situaţia în care victimele accidentelor decedează ca urmare a accidentului. Dauna materială poate consta de asemenea în beneficiul sau câştigul pe care victima accidentului nu l-a mai putut realiza.

      Aceste sume vor fi acordate de instanţa de judecată în măsura dovedirii lor cu înscrisuri însă, în situația în care partea s-a aflat în imposiblitate obiectivă de a obține dovezi pentru prejudicii victime accidente, instanța poate încuviința proba testimonială în dovedirea acestor sume.

      La despăgubiri reprezentând daune materiale vor fi îndreptăţite părţile vătămate sau moştenitorii acestora care vor reuşi să probeze în mod eficient şi cât mai complet cheltuielile efectuate sau beneficiile/câştigurile nerealizate. În acest sens, un rol deosebit îl are un avocat specializat în astfel de cazuri ce poate acorda o asistenţă eficientă părţilor ce au avut de suferit în urma producerii unui accident.

      Pentru valorificarea drepturi victime accidente, victimele accidentelor auto ajung să se limiteze uneori la sumele oferite în cazul unei înţelegeri amiabile de reprezentanţii companiilor de asigurări ce au emis poliţele RCA ale autovehiculelor implicate în accidente rutiere.

      În cazul unor despăgubiri, persoanele ce se găsesc în postura de victimă accident  nu apelează de cele mai multe ori la ajutorul unui profesionist, fără să fie conştiente că în acest fel ajung să nu îşi exploateze pe deplin drepturile la prejudicii victime accidente.

      Daune morale victime și despăgubiri victime accidente sunt sintagmele ce desemnează totalitatea sumelor de bani la care au dreptul victimele unui accident.

      Aceste sume constau în banii cheltuiți de dumneavoastră în legătură cu acel accident, beneficiul sau câştigul pe care nu l-aţi mai putut realiza cât şi o sumă de bani reprezentând daune morale.

      Pentru un avocat, despăgubiri victime accidente  este o sintagma cu un înţeles profund diferit de sensul pe care îl dau în acest caz persoanele vătămate în urma accidentului sau moştenitorii acestora în cazul unui deces al victimei.

      Cu ajutorul unui avocat specializat în acest domeniu interesele dumneavoastră vor fi reprezentate pe deplin.

      Deși fără voia dumneavoastră ați ajuns să fiți o victimă  accident rutier sau victimă de accident auto, este important să știți că pe lângă dreptul de a recupera sumele cheltuite aveți şi dreptul de a obţine o reparaţie morală a suferinţei dumneavoastră sub forma unor daune morale victimă accident.

      După cum s-a reţinut în practică judiciară, „prejudiciul moral constând în….suferinţe de ordin psihic” justifică acordarea unor compensaţii materiale, „compensaţii care se stabilesc prin apreciere, dar nu o apreciere de ordin general, ci avându-se în vedere criterii rezultând din cazul concret supus judecăţii.”

      O relevanţă deosebită în aprecierea cuatumului daunelor morale o prezintă  criteriul denumit în practica și jurisprudență “importanța pentru victimă a prejudiciului nepatrimonial”, care se apreciează în strânsă legătură cu importanţa valorii morale lezate prin fapta ilicită. Se are aici in vedere faptul că fiecare victimă prejudiciată acordă o apreciere proprie, subiectivă valorii nepatrimoniale care i-a fost afectată, în funcţie de anumite criterii pur subiective. Prejudiciul nepatrimonial este cu atât mai important cu cât valoarea lezată prin fapta ilicită este mai importantă pentru victimă.

      Pentru victime, accident este cuvântul ce determina momentul existenţei lor ce a schimbat uneori ireversibil condiţiile de viaţă şi calitatea vieţii lor. Pentru persoanele vătămate, accident auto obişnuia să reprezinte uneori o altă ştire în mass media.

       Din momentul în care au devenit chiar ele victimele unui astfel de accident, persoanele implicate ajung să raporteze intreaga lor existenţă la perioada de dinainte şi după ce au devenit victimă accident.

      Pentru victime, accident este cuvântul ce determina momentul existenţei lor ce a schimbat uneori ireversibil condiţiile de viaţă şi calitatea vieţii lor. Pentru persoanele vătămate, accident auto obişnuia să reprezinte uneori o altă ştire în mass media.

       Din momentul în care au devenit chiar ele victimele unui astfel de accident, persoanele implicate ajung să raporteze intreaga lor existenţă la perioada de dinainte şi după ce au devenit victimă accident.

      Pentru un avocat, victime accidente sunt persoanele ce au avut de suferit urmare unui accident rutier ce nu a fost produs din vina lor. 

  Scopul nostru este acela de a vă ajuta să obţineţi cea mai bună reparare a prejudiciilor şi a suferinţei trăită de dumneavoastră. 

      Este esenţial să apelaţi la serviciile unui avocat specializat în acest domeniu care poate reprezenta în mod profesionist interesele dumneavoastră.

  Aţi fost victima unui accident auto?

      Din acest moment, toate problemele dvs. devin prioritatea noastră.

      Un simplu apel telefonic şi, dacă este nevoie, venim noi la domiciliul dvs. sau la spital, în situaţia în care nu vă puteţi deplasa. Nu fiţi ingriorat din cauza banilor. Nu percepem onorariu pentru consultaţia  juridică iar costurile pentru pentru demararea procedurilor sunt minime.

      Noi vă ajutăm să vă cunoaşteţi drepturile!!

  Despăgubirile pentru accidente rutiere sunt specialitatea noastră.

      Fiţi sigur că nu vom permite să fiţi înfrânţi sau umiliţi nici de birocraţie, nici de aroganţa celor care sunt obligați să vă plătească daune victime. Aveţi nevoie de prezenţa noastră acolo unde dvs. nu puteţi să vă susţineţi cauza, aveţi nevoie de un avocat pentru despăgubirile ce vi se cuvin.

      Nu trebuie să renunţaţi cu uşurinţă la despăgubirile ce se acordă în accidentele auto. Vă putem informa în mod permanent cu privire la stadiul şi evoluţia cauzei dvs.

      Primiţi de la noi sfaturi şi informaţii competente privind despăgbirile ce se acordăpentru drepturile victimelor accidentelor.

      Aveţi încredere în noi că vi se poate face dreptate!

      Un singur apel telefonic la cabinetul nostru vă scapă de povara întrebărilor la care nu puteţi găsi răspuns singur. Dumneavoastră chiar aveţi dreptul să primiţi despăgubiri ca urmare a accidentului suferit.

      Renunţaţi la sfaturile binevoitorilor şi apelaţi la experiența şi competenţa noastră pentru că există riscul să pierdeţi probe care pot deveni esenţiale în rezolvarea cazului dvs. Noi ştim că este nedrept ce vi s-a întâmplat, noi cunoaştem cel mai bine că din momentul accidentului puteţi deveni o povara chiar şi pentru cei apropiaţi.

      La fel de bine cunoaştem, însă, că cei care trebuie să vă despăgubească o vor face chiar dacă drumul e lung şi plin de obstacole.

      În ziua în care v-aţi hotărât să ne încredinţaţi nouă suferinţa dvs. vom demara toate procedurile legale ca să vi se facă dreptate.

  Nu ezitaţi să ne contactați!

      Vă aflaţi în căutarea unui avocat specializat în recuperări de daune rezultate în urma unor contracte de asigurări sau a unor accidente auto?

      Nu ezitaţi să contactaţi cabinetul nostru de avocatură, urmând a beneficia astfel de o experienţă vastă în aceste domenii.  Suntem specializaţi pe litigii derivate din accidente, asigurări, oferind  consultanţă şi reprezentare juridică pentru recuperarea despăgubirilor victimă accident ce vi se cuvin.

      Noi știm că nu vă puteți acomoda cu starea de nedreptate și consecințele nemeritate ale acidentului suferit, vă înțelegem disperarea și vă cunoaștem toate problemele.  Dispunem de experiența si abilitatea profesională pentru valorificarea drepturilor victimelor accidentelor.

      Vă putem informa în mod competent cu privire la totalitatea beneficiilor reparatorii la care puteți accede în mod legal.

      Cazul dumneavoastră este abordat și investigat  cu profesionalism, atât sub aspectul traumelor pe care le parcurgeți în prezent, cât și cu privire la probabilitatea extinderii sau multiplicării afectiunilor cauzate persoanelor ce sunt victimă accident.

      Trebuie să cunoașteți că suferința dumneavoastră are un preț și că sunteți protejat de lege pentru obținerea unui echivalent meritat. Avocații noștri specializați în obținerea de despăgubiri accidente vă pot ajuta, oferindu-vă o consultație gratuită în vederea valorificării pe deplin a drepturilor dumneavoastră.

      De cele mai multe ori, din probele administrate în cauză rezultă că, pe lângă daunele patrimoniale suferite de victima accident, au existat şi prejudicii morale decurgând din internarea în spital, traumele fizice şi psihice suferite, sechele posttraumatice care afectează negativ în mod grav participarea acesteia la viaţa socială, profesională şi de familie, comparativ cu situaţia anterioară vătămării produse prin fapta ilicită a persoanei vinovate de producerea accidentului.

      Victima unui accident auto este îndreptățită să solicite despăgubiri pentru vătămarea corporală suferită, în condițiile în care, de multe ori ajunge să se resemneze și să accepte un viitor imprevizibil, care nu mai poate fi controlat şi nu se mai poate identifica în niciun mod cu proiecţia idealurilor de viaţă pe care aceasta şi le-a propus anterior accidentului suferit.

      Suferinţa dumneavoastră şi consecinţele terifiante ale accidentului care vă modifică existența, reprezintă pentru noi o prioritate în identificarea unor soluţii reparatorii juste şi adecvate.

      În vederea rezolvării favorabile a situației persoanei vinovate de producerea accidentului, asistenta unui avocat specializat  este necesară pentru obţinerea unor soluţii de:

  • Renunţarea la aplicarea pedepsei ;
  • Pronunţarea unei hotărâri de condamnare cu amânarea aplicării pedepsei;
  • Suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.

  Serviciile oferite de avocaţii noştri se adresează atât persoanelor de cetăţenie română cât şi străinilor implicaţi în  accidente rutiere în România şi în străinătate.

  Programează consultatie telefonică gratuită:

   Call Now Button