Cabinet avocat

Despăgubiri victime

Echipa noastră de avocați specializați este pregătită să vă ofere soluții legale personalizate și să vă ajute să înțelegeți drepturile dumneavoastră. Nu ezita să ne contactezi!
De ce noi?

Cabinet de avocat specializat în despăgubiri victime

Sunteți victima unui accident rutier ?

Noi vă oferim consultanță gratuită.
Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii!

În împrejurarea în care ați fost victima unui accident și urmăriți să obțineți despăgubiri, cabinetul nostru vă oferă ajutor și îndrumare în cadrul inițiativelor dvs. de obținere a sumelor ce vi se cuvin din punct de vedere legal.

Demersurile în justiție pentru obținerea de despăgubiri victime, alături de toate grijile dvs. generate de procedurile contencioase, vor fi preluate de echipa noastră de colaboratori cu experiență în acest domeniu.

Despre accidentele rutiere șI despagubiri

Cabinetul nostru se confruntă în mod constant cu litigii care implică despăgubiri pentru victimele acestora. Pentru noi, la Cabinetul de Avocat Varzaru, „despăgubiri victime” este o sintagma cu un înțeles profund diferit de sensul pe care îl dau în acest caz persoanele vătămate în urma accidentului (sau moștenitorii acestora în cazul decesului victimei).Cabinetul nostru se confruntă în mod constant cu litigii care implică despăgubiri pentru victimele acestora. Pentru noi, la Cabinetul de Avocat Varzaru, „despăgubiri victime” este o sintagma cu un înțeles profund diferit de sensul pe care îl dau în acest caz persoanele vătămate în urma accidentului (sau moștenitorii acestora în cazul decesului victimei).

Despăgubiri victime accidente auto (sau despăgubiri victime accidente rutiere)

Sunt noțiuni ce desemnează totalitatea sumelor bănești la care au dreptul victimele unui accident. Acest cuantum constă în sumele cheltuite de dvs. în legătură cu acel accident, beneficiul sau câștigul pe care nu l-ați mai putut realiza, cât și o sumă de bani reprezentând daune morale.

 

Dreptul de a solicita despăgubiri ca victimă într-un accident

În situația în care sunteți victima unui accident, dreptul dvs. de a solicita despăgubiri este recunoscut de lege.

Despăgubiri pentru victimele accidentelor rutiere: tipuri și cuantum

Dinamica și modul de producere a accidentelor rutiere sunt elemente ce contribuie la cuantificarea prejudiciului solicitat cu titlu de daune morale.

Tipuri accidente rutiere / auto

Accidentele rutiere se pot produce fie din culpa exclusivă a celuilalt șofer, fie și din pricina unei culpe concurente a victimei. În ambele situații sunteți îndreptățiți să obțineți daune materiale și morale, a căror dimensiune se va stabili în raport de împrejurările susmenționate.

Tipuri victime

În ipostaza de victimă a unui accident rutier se poate regăsi atât pietonul căruia nu i s-a acodar prioritate de trecere, șoferul unui autoturism, vătămat în urma impactului cu un alt vehicul, sau pasagerul auto.

Tipuri de daune

Aveți dreptul, urmare a unui accident rutier, să solicitați despăgubiri morale (pentru prejudiciul nepatrimonial suferit), daune materiale, sau despăgubiri urmare a decesului unei persoane apropiate. Victimele pot solicita și obține și despăgubiri urmare a pierderii unei șanse, daune privind prejudiciul de agrement, sau sumele reprezentând pierderi salariale.

Cine datorează despăgubiri în cazul unui accident rutier

Sumele de bani datorate cu titlu de despăgubiri urmează a fi plătite fie de societatea de asigurare ce a emis polița RCA a autovehiculului condus de șoferul vinovat, de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România, atunci când autoturismul nu era asigurat sau, în anumite circumstanțe, de însuși șoferul ce poartă culpa în producerea accidentului.

Ce trebuie să facă victimele accidentelor rutiere pentru a obține despăgubiri

Cu o practică îndelungată şi intensivă, Cabinetul de Avocat “Varzaru Ion” este specializat în recuperarea de daune morale victime și despăgubiri victime accidente. Dacă aţi fost victimă accident auto ce a avut ca urmări decese şi/sau vătămări corporale, trebuie să ştiţi că am reprezentat întotdeauna cu succes părţile vătămate, obţinând despăgubiri accidente reprezentate de daune morale și materiale substanţiale pentru clienţii noştri.


Este important de ştiut că o consultanţă juridică oferită la momentul oportun vă poate asigura obţinerea unor despăgubiri importante, adecvate prejudiciului suferit.

De cele mai multe ori societăţile de asigurări auto pot sta în calea valorificării complete a drepturilor victimelor accidentelor, preţul durerii suportate de victimele accidentelor rutiere fiind negociat la sânge.


Oferta de despăgubire va fi întotdeauna inferioară celei pe care victimele o pot pretinde dacă nu este negociată amiabil de către un avocat sau solicitată în cadrul unui proces.


În cazul în care vă doriţi o justă despăgubire reprezentată de daune victimă pentru prejudiciul suferit, nu ezitaţi să ne contactaţi.


Pentru un avocat, victimă accident auto ar trebui să semnifice, pe lângă un alt caz în existenţa sa profesională, şi trăirile victimelor acelui eveniment rutier.

În cazul unui avocat victime accidente, accidentul rutier este momentul din existenţa unor persoane ce face obiectul unui alt dosar al său, fără să se implice la nivel emoţional în cazul în care este implicat.


Din păcate, datorită infrastructurii rutiere deficitare şi a neglijenţei şoferilor ori a pietonilor, accidentele rutiere din România cunosc o creştere alarmantă.

Printre infracţiunile cel mai des întâlnite se regăsesc: uciderea din culpă, vătămarea corporală din culpă, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice ori a unor substanţe stupefiante sau părăsirea locului accidentului.


Cabinetul nostru de avocatură poate asista atât partea vătămată cât şi vinovatul producerii evenimentului rutier, oferind asistenţă juridică de specialitate bazată pe o vastă experienţă în domeniu.


Aşadar, dacă intenţionați să obţineți despăgubiri victime accidente sau dacă v-ați acoperit singur prejudiciul cauzat de alte persoane şi acum doriți să vă recuperați sumele cheltuite, nu ezitați să ne contactați.


Cabinetul noastru de avocatură vă stă la dispoziţie cu oferte de asistenţă şi reprezentare juridică pentru recuperări de daune morale victime accidente.

O consultanţă juridică adecvată, oferită la momentul oportun, poate asigura obţinerea unor despăgubiri substanţiale de către persoana vătămată. Cu privire la daunele materiale, ceea ce este important de ştiut este faptul că acestea pot fi acordate numai în măsura dovedirii lor.


Daune materiale sunt sumele cheltuite de victimele accidentelor rutiere sau de moştenitorii acestora, în situaţia în care victimele accidentelor decedează ca urmare a accidentului. Dauna materială poate consta de asemenea în beneficiul sau câştigul pe care victima accidentului nu l-a mai putut realiza.


Aceste sume vor fi acordate de instanţa de judecată în măsura dovedirii lor cu înscrisuri însă, în situația în care partea s-a aflat în imposiblitate obiectivă de a obține dovezi pentru prejudicii victime accidente, instanța poate încuviința proba testimonială în dovedirea acestor sume.


La despăgubiri reprezentând daune materiale vor fi îndreptăţite părţile vătămate sau moştenitorii acestora care vor reuşi să probeze în mod eficient şi cât mai complet cheltuielile efectuate sau beneficiile/câştigurile nerealizate. În acest sens, un rol deosebit îl are un avocat specializat în astfel de cazuri ce poate acorda o asistenţă eficientă părţilor ce au avut de suferit în urma producerii unui accident.


Pentru valorificarea drepturi victime accidente, victimele accidentelor auto ajung să se limiteze uneori la sumele oferite în cazul unei înţelegeri amiabile de reprezentanţii companiilor de asigurări ce au emis poliţele RCA ale autovehiculelor implicate în accidente rutiere.


În cazul unor despăgubiri, persoanele ce se găsesc în postura de victimă accident nu apelează de cele mai multe ori la ajutorul unui profesionist, fără să fie conştiente că în acest fel ajung să nu îşi exploateze pe deplin drepturile la prejudicii victime accidente.


Daune morale victime și despăgubiri victime accidente sunt sintagmele ce desemnează totalitatea sumelor de bani la care au dreptul victimele unui accident.

Aceste sume constau în banii cheltuiți de dumneavoastră în legătură cu acel accident, beneficiul sau câştigul pe care nu l-aţi mai putut realiza cât şi o sumă de bani reprezentând daune morale.


Pentru un avocat, despăgubiri victime accidente este o sintagma cu un înţeles profund diferit de sensul pe care îl dau în acest caz persoanele vătămate în urma accidentului sau moştenitorii acestora în cazul unui deces al victimei.


Cu ajutorul unui avocat specializat în acest domeniu interesele dumneavoastră vor fi reprezentate pe deplin.

Deși fără voia dumneavoastră ați ajuns să fiți o victimă accident rutier sau victimă de accident auto, este important să știți că pe lângă dreptul de a recupera sumele cheltuite aveți şi dreptul de a obţine o reparaţie morală a suferinţei dumneavoastră sub forma unor daune morale victimă accident.


După cum s-a reţinut în practică judiciară, „prejudiciul moral constând în….suferinţe de ordin psihic” justifică acordarea unor compensaţii materiale, „compensaţii care se stabilesc prin apreciere, dar nu o apreciere de ordin general, ci avându-se în vedere criterii rezultând din cazul concret supus judecăţii.”


O relevanţă deosebită în aprecierea cuatumului daunelor morale o prezintă criteriul denumit în practica și jurisprudență “importanța pentru victimă a prejudiciului nepatrimonial”, care se apreciează în strânsă legătură cu importanţa valorii morale lezate prin fapta ilicită. Se are aici in vedere faptul că fiecare victimă prejudiciată acordă o apreciere proprie, subiectivă valorii nepatrimoniale care i-a fost afectată, în funcţie de anumite criterii pur subiective. Prejudiciul nepatrimonial este cu atât mai important cu cât valoarea lezată prin fapta ilicită este mai importantă pentru victimă.


Pentru victime, accident este cuvântul ce determina momentul existenţei lor ce a schimbat uneori ireversibil condiţiile de viaţă şi calitatea vieţii lor. Pentru persoanele vătămate, accident auto obişnuia să reprezinte uneori o altă ştire în mass media.


Din momentul în care au devenit chiar ele victimele unui astfel de accident, persoanele implicate ajung să raporteze intreaga lor existenţă la perioada de dinainte şi după ce au devenit victimă accident.


Pentru victime, accident este cuvântul ce determina momentul existenţei lor ce a schimbat uneori ireversibil condiţiile de viaţă şi calitatea vieţii lor. Pentru persoanele vătămate, accident auto obişnuia să reprezinte uneori o altă ştire în mass media.


Din momentul în care au devenit chiar ele victimele unui astfel de accident, persoanele implicate ajung să raporteze intreaga lor existenţă la perioada de dinainte şi după ce au devenit victimă accident.


Pentru un avocat, victime accidente sunt persoanele ce au avut de suferit urmare unui accident rutier ce nu a fost produs din vina lor.

Scopul nostru este acela de a vă ajuta să obţineţi cea mai bună reparare a prejudiciilor şi a suferinţei trăită de dumneavoastră.

Este esenţial să apelaţi la serviciile unui avocat specializat în acest domeniu care poate reprezenta în mod profesionist interesele dumneavoastră.


Aţi fost victima unui accident auto?

Din acest moment, toate problemele dvs. devin prioritatea noastră.

Un simplu apel telefonic şi, dacă este nevoie, venim noi la domiciliul dvs. sau la spital, în situaţia în care nu vă puteţi deplasa. Nu fiţi ingriorat din cauza banilor. Nu percepem onorariu pentru consultaţia juridică iar costurile pentru pentru demararea procedurilor sunt minime.

Noi vă ajutăm să vă cunoaşteţi drepturile!!


Despăgubirile pentru accidente rutiere sunt specialitatea noastră.


Fiţi sigur că nu vom permite să fiţi înfrânţi sau umiliţi nici de birocraţie, nici de aroganţa celor care sunt obligați să vă plătească daune victime. Aveţi nevoie de prezenţa noastră acolo unde dvs. nu puteţi să vă susţineţi cauza, aveţi nevoie de un avocat pentru despăgubirile ce vi se cuvin.


Nu trebuie să renunţaţi cu uşurinţă la despăgubirile ce se acordă în accidentele auto. Vă putem informa în mod permanent cu privire la stadiul şi evoluţia cauzei dvs.

Primiţi de la noi sfaturi şi informaţii competente privind despăgbirile ce se acordăpentru drepturile victimelor accidentelor.

Aveţi încredere în noi că vi se poate face dreptate!


Un singur apel telefonic la cabinetul nostru vă scapă de povara întrebărilor la care nu puteţi găsi răspuns singur. Dumneavoastră chiar aveţi dreptul să primiţi despăgubiri ca urmare a accidentului suferit.


Renunţaţi la sfaturile binevoitorilor şi apelaţi la experiența şi competenţa noastră pentru că există riscul să pierdeţi probe care pot deveni esenţiale în rezolvarea cazului dvs. Noi ştim că este nedrept ce vi s-a întâmplat, noi cunoaştem cel mai bine că din momentul accidentului puteţi deveni o povara chiar şi pentru cei apropiaţi.

La fel de bine cunoaştem, însă, că cei care trebuie să vă despăgubească o vor face chiar dacă drumul e lung şi plin de obstacole.


În ziua în care v-aţi hotărât să ne încredinţaţi nouă suferinţa dvs. vom demara toate procedurile legale ca să vi se facă dreptate.


Vă aflaţi în căutarea unui avocat specializat în recuperări de daune rezultate în urma unor contracte de asigurări sau a unor accidente auto?

Nu ezitaţi să contactaţi cabinetul nostru de avocatură, urmând a beneficia astfel de o experienţă vastă în aceste domenii. Suntem specializaţi pe litigii derivate din accidente, asigurări, oferind consultanţă şi reprezentare juridică pentru recuperarea despăgubirilor victimă accident ce vi se cuvin.


Noi știm că nu vă puteți acomoda cu starea de nedreptate și consecințele nemeritate ale acidentului suferit, vă înțelegem disperarea și vă cunoaștem toate problemele. Dispunem de experiența si abilitatea profesională pentru valorificarea drepturilor victimelor accidentelor.


Vă putem informa în mod competent cu privire la totalitatea beneficiilor reparatorii la care puteți accede în mod legal.

Cazul dumneavoastră este abordat și investigat cu profesionalism, atât sub aspectul traumelor pe care le parcurgeți în prezent, cât și cu privire la probabilitatea extinderii sau multiplicării afectiunilor cauzate persoanelor ce sunt victimă accident.


Trebuie să cunoașteți că suferința dumneavoastră are un preț și că sunteți protejat de lege pentru obținerea unui echivalent meritat. Avocații noștri specializați în obținerea de despăgubiri accidente vă pot ajuta, oferindu-vă o consultație gratuită în vederea valorificării pe deplin a drepturilor dumneavoastră.


De cele mai multe ori, din probele administrate în cauză rezultă că, pe lângă daunele patrimoniale suferite de victima accident, au existat şi prejudicii morale decurgând din internarea în spital, traumele fizice şi psihice suferite, sechele posttraumatice care afectează negativ în mod grav participarea acesteia la viaţa socială, profesională şi de familie, comparativ cu situaţia anterioară vătămării produse prin fapta ilicită a persoanei vinovate de producerea accidentului.


Victima unui accident auto este îndreptățită să solicite despăgubiri pentru vătămarea corporală suferită, în condițiile în care, de multe ori ajunge să se resemneze și să accepte un viitor imprevizibil, care nu mai poate fi controlat şi nu se mai poate identifica în niciun mod cu proiecţia idealurilor de viaţă pe care aceasta şi le-a propus anterior accidentului suferit.


Suferinţa dumneavoastră şi consecinţele terifiante ale accidentului care vă modifică existența, reprezintă pentru noi o prioritate în identificarea unor soluţii reparatorii juste şi adecvate.


În vederea rezolvării favorabile a situației persoanei vinovate de producerea accidentului, asistenta unui avocat specializat este necesară pentru obţinerea unor soluţii de:

  • Renunţarea la aplicarea pedepsei ;
  • Pronunţarea unei hotărâri de condamnare cu amânarea aplicării pedepsei;
  • Suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.


Serviciile oferite de avocaţii noştri se adresează atât persoanelor de cetăţenie română cât şi străinilor implicaţi în accidente rutiere în România şi în străinătate. 

Ce spun clienții noștrii

Am fost victima unui accident auto în urma căruia am suferit leziuni profunde și permanente. Partea adversă a epuizat toate mijloacele procesuale pentru a mă împiedica să obțin reparația bănească ce mi se cuvenea. Numai abilitatea profesională deosebită și insistența manifestate de avocații mei m-au ajutat să îmi fie plătite și cele mai mici pretenții legale la care aș fi renunțat de altfel pentru a grăbi judecarea cauzei. Pe calea prezentei îmi exprim gratitudinea pentru răbdarea și exigența profesională cu care a fost tratată situația mea de către echipa de avocați pe care o recomand pe această cale tuturor acelora care împărtășesc o experiență asemănătoare.

Dumitra B. (Pensionară)

Vă scriu pentru a vă mulțumi pentru modul în care ați gestionat cazul meu de accident auto. Sunt foarte recunoscător pentru eforturile dvs. de a obține daune morale în urma traumelor suferite în urma accidentului rutier. Am fost impresionat de expertiza și abilitatea dvs. de a naviga prin procesul juridic complicat. Sunt foarte fericit că am ales să lucrez cu dvs. și vă voi recomanda cu încredere tuturor celor care au nevoie de servicii juridice în caz de accident auto. Vă mulțumesc din nou pentru eforturile dvs. și pentru tot sprijinul acordat în timpul acestui proces dificil.

B.R.

În anul 2019, am fost victima unui accident rutier petrecut în Satu Mare, în urma căruia am suferit grave vătămări fizice la nivelul piciorului stâng și al șoldului și în urma căruia nu mi-am recăpătat nici până în prezent starea de sănătate. Deoarece nu dețin cunoștințe juridice, iar șoferul vinovat nu avea o poliță de asigurare obligatorie RCA, am considerat că nu pot obține daune morale și materiale. Am contactat echipa de avocați a domnului Varzaru Ion care mi-a comunicat că, în urma unui proces, am dreptul și pot obține aceste despăgubiri. Domnii avocați m-au ascultat cu atenție, mi-au lămurit toate aspectele în privința cărora nu dețineam informații și m-au consiliat în ceea ce privește aspectele litigioase ale cazului meu. Astfel, în urma unui proces civil, am obținut o sumă de bani cu titlu de daune morale, care îmi permite să mă preocup de redobândirea stării mele de sănătate și pe care o consider corectă. Mulțumesc echipei de avocați a domnului Varzaru Ion, care s-a preocupat de interesele mele cu mare atenție și profesionalism!

M.G.

Am fost victima unui accident rutier soldat cu vătămarea mea gravă. Am decis să încredințez cauza mea domnului avocat și echipei sale, întrucât nu beneficiez de cunoștințele necesare pentru a mă reprezenta singură în fața instanței de judecată. Această decizie mi-a adus în final o soluție favorabilă, întrucât abilitățile profesionale ale avocaților mei s-au concretizat în acordarea unei sume de bani satisfăcătoare.

P.G.

În urma unui accident rutier am rămas cu grave infirmități post-traumatice care și în prezent îmi afectează calitatea vieții. Am fost nevoită să apelez permanent la ajutorul fiului meu pentru că leziunile suferite mi-au confiscat puterea de a-mi purta singură de grijă. Durerile fizice resimțite pentru o lungă perioadă de timp, starea de neputință și umilințele parcurse ulterior accidentului mă marchează și în prezent. În aceste condiții, am semnat un contract de asistență juridică prin care i-am mandatat pe domnii avocați să se ocupe în numele meu de obținerea despăgubirilor morale și materiale ce mi se cuveneau. În urma unui proces civil condus cu grijă de avocații mei, instanța a stabilit o sumă de bani cu titlu de daune la care sunt îndreptățită. Astfel, am reușit șă recuperez sumele de bani cheltuite pentru redobândirea stării de sanatate și, distinct, o sumă pentru suferințele morale parcurse după accident. Le mulțumesc avocaților mei pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru strategia procesuală pe care au adoptat-o și care, în final, a condus la obținerea unor despăgubiri juste!

FRANCISCA M. (PENSIONARĂ)

În urma accidentului rutier a cărui victimă sunt, am suferit vătămări ireversibile, iar soțul și nepotul meu au decedat. Existența mea a fost bulversată în totalitate, iar suferințele fizice au amplificat trauma profundă cauzată de decesul unor persoane atât de dragi mie. Cu ajutorul avocaților mei, am reușit să obțin daune morale atât pentru leziunile suportate de mine, cât și pentru durerea încercată prin pierderea unor oameni apropiați. Sumele de bani nu pot repara prejudiciul suferit în totalitate, însă constituie o alinare și îmi asigură resursele pentru a mă preocupa de redobândirea stării de sănătate precare.

Z.F.

L-am pierdut pe tatăl meu în urma unui accident rutier care i-a fost fatal. Acesta s-a stins din viață în condiții tragice, de mutilare trupească. Am aflat că șoferul vinovat nu deținea o asigurare RCA, condiții în care m-am temut că despăgubirile rezultând din șocul trăit de mine la vederea părintelui dezmembrat nu vor putea fi obținute. Am apelat la ajutorul domnilor avocați pentru a mă asista și reprezența pe parcursul procesului penal, întrucât nu dețin cunoștințe de specialitate și nu aș fi putut gestiona această situație de una singură. Pe parcursul litigiului s-au audiat martori, s-au administrat expertize și s-au purtat dezbateri în urma cărora trauma suportată de mine a fost evaluată printr-un echivalent bănesc. Sumele obținute nu vor putea niciodată să înlocuiască prezența tatălui meu sau să amelioreze durerea pe care încă o resimt, însă reprezintă pentru mine ajutorul pe care bunicul fetiței mele nu va mai putea să i-l asigure. Le mulțumesc domnilor avocați pentru ca s-au zbătut să obțină o despăgubire mult mai mare decât cea care mi-a fost propusă pe cale amiabilă. Mă bucur că am hotărât să apelez la un avocat specializat în despăgubiri morale și îndemn pe oricine aflat într-o situație asemănătoare să ceară ajutorul unui profesionist.

Andreea Lisa D.

Am fost victima unui accident rutier în timp ce mă deplasam în același autoturism cu șoferul vinovat de vătămarea mea corporală. Procesul de vindecare a leziunilor a fost unul îndelungat, care nici în prezent nu s-a finalizat, traumele rezultate din accident fiind evaluate de medicii legiști drept apte de a-mi pune viața în primejdie. După accident, toată viața mea a fost bulversată de gândul că nu îmi voi recăpăta starea de sănătate și am considerat că demararea unor proceduri de obținere a despăgubirilor nu putea fi susținută decât de un avocat specializat. Am luat legătura cu echipa av. Varzaru Ion care m-a asistat și reprezentat pe întreaga durată a procesului. Întrucât fapta șoferului vinovat a reprezentat o infracțiune, faza de urmărire penală s-a constituit într-un drum anevoios. În absența ajutorului avocaților mei, nu aș fi știut ce probe trebuie solicitate și care dovezi trebuie combătute. Cu toate că litigiul s-a desfășurat pe o perioadă lungă de timp, soluția pronunțată de instanța de judecată a fost una corectă. Astfel, cu sumele de bani obținute, pot avea acces la tratament recuperatoriu de specialitate, pe care altfel nu mi l-aș fi putut permite.

Andrei D. (Actor)

Am fost grav vătămată în urma unui accident rutier, cu toate că eu mă deplasam regulamentar și purtam centură de siguranță. Chiar și în aceste împrejurări, suferințele fizice resimțite după accidentare au fost deosebit de intense, iar activitatea mea profesională a fost afectată. Ajutorul oferit de echipa de avocați a domnului Varzaru a fost unul extrem de important. Avocații mei s-au implicat în soluționarea cauzei și au obținut pentru mine o soluție foarte mulțumitoare.

A.A.

Am fost victima unui accident auto în calitate de pieton, traversând regulamentar prin loc marcat. Primele concluzii ale organelor de ancheta au fost în sensul că vina îmi aparține mie, așa încat șansele să obțin despăgubiri morale și materiale ar fi fost suprimate. Am luat legătura cu domnii avocați care s-au zbătut pe întreg parcursul litigiului să obțină pentru mine despăgubirile ce mi se cuveneau. În final, procesul a fost câștigat și instanța de judecată a evaluat suferința mea printr-un cuantum bănesc pe care îl consider corect. Mulțumesc echipei domnului avocat, care permanent m-a informat cu privire la proces și care a facut tot posibilul pentru a obține despăgubirile la care sunt îndreptățită!

Liliana C.

Sunt victima unui accident ce s-a petrecut în timp ce mă aflam pe locul din dreapta al unui autoturism ce a fost izbit din plin de o mașină care se deplasa pe contrasens. Întrucât mai suferisem o accidentare anterioară, tija metalică, montată în urmă cu un an pentru consolidarea femurului, s-a deformat din pricina impactului. În aceste condiții, suferințele mele fizice și dezechilibrele psihice au devenit de neîndurat. Am decis să apelez la un avocat specializat în acest domeniu, pentru a-mi exercita dreptul la despăgubiri, deoarece starea ma patrimonială se degrada rapid, iar posibilitățile de a identifica un loc de muncă deveniseră practic inexistente. Astfel, am luat legătura cu dl. Avocat Varzaru Ion și echipa dumnealui de colaboratori, care au preluat în totalitate grijile mele legate de proces, care inițial a fost unul penal, iar apoi cererea de despăgubire a fost formulată pe cale civilă. Astfel, la 3 ani de la accidentare, am obținut o soluție favorabilă mie, care s-a concretizat într-un cuantum de despăgubire indestulător. Mulțumesc domnului Varzaru Ion, care mi-a apărat interesele cu ambiție și abilitate profesională desăvârșită!

Ionuț F.

Sunt victima unui accident de muncă soldat cu vătămarea mea gravă. Cu toate că, inițial, numărul de zile de îngrijiri medicale stabilit de medicii legiști a fost unul neconform cu realitatea suferințelor mele, în urma cererilor formulate de echipa de avocați ce m-a reprezentat, instanța a dispus administrarea unei noi probe cu expertiza medico-legală. În raport de această nouă evaluare, am obținut despăgubiri pentru zilele de îngrijiri medicale, dar și pentru prejudiciul suferit din punct de vedere emoțional și social, care a fost dovedit prin intermediul probei cu martori. Am fost extrem de mulțumit de strategia procesuală adoptată și stabilită împreună cu avocații mei, care m-au informat în permanență și mi-au oferit sprijin moral și țin să le mulțumesc pentru tot binele pe care mi l-au făcut.

Urmare a unui accident rutier suferit în calitate de pieton, am obținut un certificat medico-legal prin care leziunile mele au fost cuantificate printr-un număr de zile de îngrijiri medicale. Întrucât au fost acordate sub 90 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, am fost nevoită să promovez o acțiune civilă pentru obținerea daunelor morale și materiale. Pe întreg parcursul urmăririi penale, dar și în cursul litigiului civil, am fost reprezentată de o echipă determinată și consecventă, care s-a luptat pentru drepturile mele. Ulterior soluționării procesului, avocații mei m-au asistat și în etapa executării silite, astfel încât despăgubirile pentru zile de îngrijiri medicale mi-au parvenit într-un termen scurt. Mulțumesc pe această cale echipei av. Varzaru Ion pentru profesionalismul lor și recomand oricărei victime să apeleze la serviciile avocațiale deosebite acordate de aceștia!

Am suferit un accident în urma căruia vătămările mele au fost evaluate de medicii legiști ca necesitând 50 zile îngrijiri medicale. Inițial m-am adresat societății de asigurări ce a emis polița RCA pentru vehiculul condus de șoferul vinovat, însă nu am reușit să obțin o despăgubire care să acopere prejudiciul născut în urma suferinței fizice îndelungate ce mi-a fost provocată. În încercarea de a obține despăgubiri pentru zilele de îngrijiri medicale, am contactat echipa de avocați a cabinetului Varzaru Ion, care m-a îndrumat cu atenție și m-a reprezentat în fața instanței de judecată, obținând pentru mine un cuantum bănesc satisfăcător și just în raport de vătămările mele și de consecințele acestor traume.

Apelați-ne acum pentru o

Consultanță gratuită

Suntem aici pentru a răspunde întrebărilor dvs., pentru a vă ghida și pentru a vă oferi încredere în alegerile dvs. legale.