Drept Comercial

DREPT COMERCIAL

Ajutor pentru clienții aflați în litigiu cu dezvoltatori imobiliari

În ultimul timp, tot mai mulți dezvoltatori imobiliari au început să nu își mai respecte contractele, caz în care suntem solicitați fie pentru a rezilia contractele și a recupera sumele plătite ca avans, fie pentru a cere și obține penalități de întârziere de la dezvoltatorii care nu și-au respectat promisiunile asumate contractual.

În toate aceste cazuri urmărim asistarea clienților noștri pentru a obține cele mai bune deal-uri cu dezvoltatorii și/sau băncile implicate, pentru obținerea proprietății libere de ipoteci și alte sarcini sau pentru a obține sumele plătite ca avans, plus penalitățile de întârziere.

Reprezentare în procedura executării silite

Executarea silită (recuperarea debitelor cu ajutorul unui executor judecătoresc) este etapa procesuală în care se poate realiza satisfacerea efectivă a drepturilor dvs.

De multe ori, debitorii formulează contestații la executare, iar executorii trebuie ajutați de specialiști în drept pentru a aduce în conturile societății dumneavoastră sumele de bani pe care sunteți îndreptățiț a le primi.

În aceste împrejurări, vă sfătuim să apelați la ajutorul unui avocat pentru a nu întâmpina dificultăți în faza de executare silită.

Call Now Button

Aveți încredere în noi. Împreună facem dreptate.

mail+40 788 55 00 57

X