Împreună facem dreptate. Aveți încredere în noi. mail+40 788 55 00 57

Accidente auto

DESPĂGUBIRI ACCIDENTE AUTO

Clientii nostrii beneficiaza de:

Vom solicita în numele și pentru clienții noștri:

În împrejurarea în care ați fost victima unui accident și urmăriți să obțineți daune, cabinetul nostru de avocat despăgubiri vă oferă ajutor și îndrumare în cadrul inițiativelor dvs. de obținere a sumelor ce vi se cuvin din punct de vedere legal.
Demersurile în justiție pentru obținerea de despăgubiri, alături de toate grijile dvs. generate de procedurile contencioase, vor fi preluate de echipa noastră de colaboratori avocat despăgubiri accidente auto cu experiență în acest domeniu.
Cabinetul nostru specializat în despăgubiri accidente auto se confruntă în mod constant cu litigii care implică desdăunarea victimelor urmare a accidentelor rutiere.
Pentru noi, la Cabinetul de Avocat Varzaru, „ despăgubiri accidente auto” este o sintagma cu un înțeles profund diferit de sensul pe care îl dau în acest caz persoanele vătămate în urma accidentului (sau moștenitorii acestora în cazul decesului victimei).

Avocat despagubiri, despagubiri accidente auto

Sunt noțiuni ce desemnează sumele bănești la care au dreptul victimele unui accident. 

Acest cuantum constă în sumele cheltuite de dvs. în legătură cu acel accident, beneficiul sau câștigul pe care nu l-ați mai putut realiza, cât și o sumă de bani reprezentând daune morale, cuantum pe care un avocat despăgubiri accidente auto vă ajută să îl obțineți.

Avocat despăgubiri, despagubiri accidente auto

Sunt noțiuni ce desemnează sumele bănești la care au dreptul victimele unui accident. Acest cuantum constă în sumele cheltuite de dvs. în legătură cu acel accident, beneficiul sau câștigul pe care nu l-ați mai putut realiza, cât și o sumă de bani reprezentând daune morale, cuantum pe care un avocat despăgubiri vă ajută să îl obțineți.
În situația în care sunteți victima unui accident, dreptul dvs. de a solicita despăgubiri este recunoscut de lege.

Despăgubiri pentru victimele accidentelor rutiere: tipuri și cuantum

Dinamica și modul de producere a accidentelor rutiere sunt elemente ce contribuie la cuantificarea prejudiciului solicitat cu titlu de daune morale. Un avocat despăgubiri accidente auto susține cauza dvs. în fața instanței de judecată, solicitând, în numele și pentru dvs., daune morale și materiale.
Colaborarea cu un avocat despăgubiri accidente auto se poate concretiza într-o soluție judecătorească satisfăcătoare și un cuantum al despăgubirilor superior celui oferit de societatea de asigurări în mod amiabil.
Pentru un avocat, despăgubiri accidente auto ar trebui să semnifice, pe lângă un alt caz în existenţa sa profesională, şi trăirile victimelor acelui eveniment rutier.
Din păcate, datorită infrastructurii rutiere deficitare şi a neglijenţei şoferilor ori a pietonilor, accidentele rutiere din România cunosc o creştere alarmantă.
Printre infracţiunile cel mai des întâlnite se regăsesc: uciderea din culpă, vătămarea corporală din culpă, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice ori a unor substanţe stupefiante sau părăsirea locului accidentului, pentru care partea vătămată are dreptul să solicite despăgubiri accident auto.
Cabinetul nostru de avocat despăgubiri accident auto poate asista partea vătămată, oferind servicii avocațiale de specialitate bazată pe o vastă experienţă în domeniu.
Aşadar, dacă intenţionați să obţineți despăgubiri accident auto sau dacă v-ați acoperit singur prejudiciul cauzat de alte persoane şi acum doriți să vă recuperați sumele cheltuite, nu ezitați să ne contactați.
Pentru valorificarea intereselor lor, victimele accidentelor auto ajung să se limiteze uneori la sumele reprezentând despăgubiri accidente auto oferite în cazul unei înţelegeri amiabile de reprezentanţii companiilor de asigurări ce au emis poliţele RCA ale autovehiculelor implicate în accidente rutiere.
În cazul unor despăgubiri, persoanele ce se găsesc în postura de victimă nu apelează de cele mai multe ori la ajutorul unui profesionist, fără să fie conştiente că în acest fel ajung să nu îşi exploateze pe deplin dreptul la despăgubiri accidente auto.

Tipuri accidente rutiere / auto

Accidentele rutiere se pot produce fie din culpa exclusivă a celuilalt șofer, fie  și din pricina unei culpe concurente a victimei. În ambele situații sunteți îndreptățit să despăgubiri accidente auto.
Un avocat despăgubiri accidente auto vă va reprezenta interesele cu abilitate și profesionalism.

Sunați acum la
0788 550 057 pentru Consultanță Gratuită!

Tipuri victime

În ipostaza de victimă a unui accident rutier se poate regăsi atât pietonul căruia nu i s-a acodat prioritate de trecere, șoferul unui autoturism, vătămat în urma impactului cu un alt vehicul, sau pasagerul auto.
Apelați cu încredere la ajutorul și îndrumarea unui avocat despăgubiri accidente auto, care cunoaște problemele și piedicile pe care le parcurgeți în demersurile de obținere a despăgubirilor.

Tipuri de daune

Aveți dreptul, urmare a unui accident rutier, să solicitați despăgubiri morale (pentru prejudiciul nepatrimonial suferit), daune materiale, sau despăgubiri urmare a decesului unei persoane apropiate.
Victimele pot solicita și obține și despăgubiri urmare a pierderii unei șanse, daune privind prejudiciul de agrement, sau sumele reprezentând pierderi salariale.
Colaboratorii noștri avocat despăgubiri accidente auto sunt specializați în soluționarea problemelor dvs.

CINE DATOREAZĂ DESPĂGUBIRI ÎN CAZUL UNUI ACCIDENT RUTIER

Sumele de bani datorate cu titlu de despăgubiri accidente auto urmează a fi plătite fie de societatea de asigurare ce a emis polița RCA a autovehiculului condus de șoferul vinovat, de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România, atunci când autoturismul nu era asigurat sau, în anumite circumstanțe, de însuși șoferul ce poartă culpa în producerea accidentului.

CE TREBUIE SĂ FACĂ VICTIMELE ACCIDENTELOR RUTIERE PENTRU A OBȚINE DESPĂGUBIRI

Dacă sunteți victima unui accident rutier, nu ezitați să ne contactați.
Vă vom îndruma cu privire la posibilitățile de valorificare a drepturilor dvs., în raport de dorințele dvs. și de circumstanțele producerii accidentului, dar si a urmărilor acestui eveniment tragic.
Dacă aţi fost victima unui accident auto ce a avut ca urmări decese şi/sau vătămări corporale, trebuie să ştiţi că am reprezentat întotdeauna cu succes părţile vătămate, obţinând despăgubiri accidente auto substanţiale pentru clienţii noştri.
Este important de ştiut că o consultanţă juridică oferită la momentul oportun vă poate asigura obţinerea unor despăgubiri accidente auto importante, adecvate prejudiciului suferit.
De cele mai multe ori societăţile de asigurări auto pot sta în calea valorificării complete a drepturilor dvs., cuantumul despăgubirilor accidente auto fiind negociat la sânge.
Oferta de despăgubiri accidente auto va fi întotdeauna inferioară celei pe care victimele o pot pretinde dacă nu este negociată amiabil de către un avocat sau solicitată în cadrul unui proces.
În cazul în care vă doriţi un cuantum just al despăgubirilor accidente auto pentru prejudiciul suferit, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Programează consultatie telefonică gratuită:

    Call Now Button