Se incarca.
Va rog asteptati.

menu

+40788.55.00.57

+40721.46.34.31

office@varzaru.ro

layer1-background

Garantam profesionalism si persuasiune procesuala eficienta pentru clientii nostri in obtinerea despagubirilor cuvenite din accidente auto.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

layer1-background

Ne implicam cu responsabilitate pentru recuperarea creantelor dvs. si va reprezentam interesele in cauzele succesorale.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

layer1-background

Apelati la experienta noatra indelungata si competenta in solutionarea cauzelor de divort, exercitarea autoritatii parentale, program de vizitare minor si pensie de intretinere.

Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

Politica De Confidentialitate

Politică De Confidențialitate Cu Privire La Prelucrarea Datelor Cu Caracter Personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu serviciile noastre, prin site-ul nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Ce Categorii De Date Cu Caracter Personal Prelucrăm

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel: 
Când ne adresați un mesaj online, ne transmiteți informații precum: adresa de e-mail, numele și prenumele, numărul de telefon; 
Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web. 
Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri. 
Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Cât Timp Păstrăm Datele Dvs. Cu Caracter Personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui Transmitem Datele Dvs. Cu Caracter Personal

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

În Ce Țări Transferăm Datele Dvs. Cu Caracter Personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României. 
Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal. 
Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

Cum Protejăm Securitatea Datelor Dvs. Cu Caracter Personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. 
Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor. 
În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce Drepturi Aveți

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.. 
Drepturile terțelor părți. 
Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate. 
Drepturi vizate 
Descriere 
Accesul

Puteți Să Ne Cereți:

  • - să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;
  • - să vă punem la dispoziție o copie a acestor date;
  • - să vă oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.

Rectificarea

Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

Ștergerea Datelor

Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

  • - acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
  • - v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ); sau
  • - dați curs unui drept legal de a vă opune; sau
  • - acestea au fost prelucrate ilegal; sau
  • - ne revine o obligație legală în acest sens.

Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară:
  • - pentru respectarea unei obligații legale; sau
  • - pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Există anumite alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea dvs. de ștergere a datelor, deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care v-am putea refuza această solicitare

Restricționarea Prelucrării Datelor

Ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

  • - acuratețea lor este contestată (a se vedea secțiunea de rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora; sau
  • - prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele să fie șterse; sau
  • - acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță; sau
  • - v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.

Putem continua să folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:
  • - avem consimțământul dvs.; sau
  • - pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță; sau
  • - pentru a proteja drepturile Cabinetului de Avocat Varzaru Ion sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea Datelor

Ne puteți cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:

  • - prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs; și
  • - prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opoziția

Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes.De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

Luarea De Decizii Automate

Puteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă:

  • - produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau
  • - vă afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă.
Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:
  • - este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile dvs.; sau
  • - se bazează pe consimțământul dvs. explicit.

Plângeri

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal 
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania 
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; 
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro 
Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă. 

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment cabinetul nostrum prin transmiterea solicitarii dvs prin adresa de email sau numerele de telefon afișate pe site.

Servicii juridice Cabinet de Avocat “VARZARU ION”

Avocat mosteniri! Avocat recuperari creante Avocat divort Avocat despagubiri

Ce spun clientii nostri

Am fost victima unui accident auto in urma caruia am suferit leziuni profunde si permanente. Partea adversa a epuizat toate mijloacele procesuale pentru a ma impiedica sa obtin reparatia baneasca ce mi se cuvenea. Numai abilitatea profesionala deosebita si insistenta manifestate de avocatii mei m-au ajutat sa imi fie platite si cele mai mici pretentii legale la care as fi renuntat de altfel pentru a grabi judecarea cauzei. Pe calea prezentei imi exprim gratitudinea pentru rabdarea si exigenta profesionala cu care a fost tratata situatia mea de catre echipa de avocati pe care o recomand pe aceasta cale tuturor acelora care impartasesc o experienta asemanatoare.

DUMITRA BLOJU – pensionara

Am fost accidentata pe trecerea de pietoni si cu toate ca eram nevinovata am fost tratata cu insolenta si aroganta de catre soferul a carui victima am fost. Acest lucru m-a intimidat si poate ca as fi renuntat usor sa imi revendic drepturile, mai ales ca in profesia mea de medic nu am avut niciodata tangenta cu instantele de judecata. Avocatii care m-au reprezentat m-au ajutat sa imi recapat demnitatea si mai ales sa imi recuperez drepturile banesti care pot face suportabila situatia in care ma aflu in prezent. Aduc multumiri pe aceasta cale profesionalismului si tenacitatii echipei Cabinetului de Avocat VARZARU ION care a stiut si a obtinut pentru mine sumele de bani reparatorii atat sub aspect material cat si moral.

IORDACHE MARIANA - medic pediatru

Am investit intr-o afacere o suma considerabila de bani. Cu toate ca am fost de buna credinta, partenerii nostri contractuali au renuntat brusc, in mod unilateral la conventia noastra si mai mult decat atat ei au fost aceia care ne-au actionat in instanta, solicitand sa le platim daune, desi in realitate noi eram cei pagubiti. Procesul se anunta astfel de lunga durata prin epuizarea tuturor cailor de atac legale. Avocatii nostri au analizat cu atentie si au interpretat cu maiestrie profesionala o clauza din contract care ne era favorabila noua si care a stins litigiul in favoarea noastra. Mai mult decat atat, pe langa valorificarea creantei ce ni se cuvenea am obtinut si daune care au reparat nedreptatea care ni se facuse. Ne exprimam satisfactia si multumirea ca am apelat la Cabinetul de Avocat “VARZARU ION” care ne-a reprezentat si care, prin reprezentantii sai, a analizat cu acuratete profesionala si inteligenta documentele procesului asa incat sa obtina pronuntarea unei hotarari judecatoresti favorabila noua.

S.C. MAILA METAL S.R.L.

Sunt tatal unei fetite de 11 ani cu care locuisem impreuna inca de la nasterea acesteia. Dupa divortul de sotia mea, fetita mi-a fost incredintata de instanta de judecata. Ulterior, si celelalte doua procese intentate de fosta sotie pentru obtinerea copilului i-au fost respinse. In prezent, mama fetitei este plecata in strainatate, dar la sfatul domnilor avocati MORARU MARIA si VARZARU ION, care m-au ajutat in aceste procese, am pastrat o stransa legatura cu bunicii materni ai copilei pe care aceasta ii viziteaza periodic. Multumesc pe aceasta cale avocatilor mei care au facut posibila aflarea adevarului in instanta si m-au ajutat sa imi protejez fetita. In mod frecvent ii informez pe domnii avocati cu privire la performantele scolare ale copilei si le sunt recunoscator pentru prietenia cu care m-au onorat.

DINU AUGUSTIN CONSTANTIN - angajat Metrorex

Copilul meu sufera de o afectiune astmatica grava. Sotul meu a parasit domiciliul conjugal mutandu-se la o alta femeie. Dupa procesul de divort, acesta a solicitat in instanta un program de vizitare a baietelului nostru prin luarea copilului in noua sa locuinta. Am fost deosebit de ingrijorata de aceasta posibilitate, cunoscand modul de comportare al copilului atunci cand se declansau crizele astmatice nocturne si de faptul ca fostul meu sot nu s-a implicat niciodata pentru a ma ajuta in aceste imprejurari. Prin actiunea introdusa se invocau drepturi parintesti care ii permiteau fostului sot sa ia copilul din domiciliul meu pentru perioade indelungate de timp. Am primit ajutor competent si de un profesionalism exceptional din partea aparatorilor mei, reprezentanti ai Cabinetului de Avocat “VARZARU ION” care au demonstrat in instanta riscurile medicale la care se expune copilul daca este luat de acasa, transformand astfel exercitiul drepturilor parintesti ale tatalui intr-un program de vizitare care acum se desfasoara la domiciliul meu si in prezenta mea. Am deosebita consideratie pentru efortul profesional al avocatilor VARZARU ION si MORARU MARIA care s-au implicat cu pasiune si au dat dovada de profesionalism in apararea drepturilor copilului meu.

CIULEI MADALINA - manager administrativ

Aveti nevoie de un avocat profesionist? Sunati acum la +40788.55.00.57 sau +40721.46.34.31!

Open Popup

This is a completely basic popup, no options set.